Este alertă printre polițiștii din Iași, unde are loc priveghiul lui Costel Corduneanu, pentru că la înmormântare se anunță mii de persoane, printre care lideri periculoși ai unor clanuri interlope. Oamenii legii au împânzit tot orașul. Sicriul cu trupul celui supranumit „stăpânul Moldovei” a fost dus la locul de priveghi pe covor roșu. Inițial, s-a zvonit că acesta va fi înmormântat cu onoruri militare, însă familia a anunțat că nu va face demersuri în acest sens.

Citește și: VIDEO Scene ca în Vestul Sălbatic la Ploiești! Un tânăr de 24 de ani a fost atacat cu bâte și topoare: „Am ajuns să-ți fie frică să traversezi strada”

În aplauzele a sute de oameni care au venit să-l întâmpine și cu un covor roșu întins, sicriul de mahon cu trupului Costel Corduneanu a fost depus în curtea unui restaurant de lux din Iași, pentru că în aceste zile sunt așteptate mii de persoane ca să și a rămas bun de la cel supranumit

„stăpânul Moldovei”. Familia a pregătit un ospăț ne cinste cu bucate alese și proțap.

Cum s-au pregătit polițiștii din Iași pentru înmormântarea interlopului Corduneanu? 

Până să ajungă șeful clanului Corduneanu, interlopul a fost sportiv de performanță și campion mondial la lupte. De aceea, s-a zvonit că va fi înmormântat cu onoruri militare, însă familia a precizat că nu a făcut nicio solicitare în acest sens.

Autoritățile au transmis că acest lucru era oricum interzis prin lege din cauza problemelor cu iz penal pe care Corduneanu le-a avut. Pentru polițiștii din Iași urmează zile de foc, pentru că la înmormântare sunt așteptați interlopi din țară și din străinătate., mulți dintre ei foarte periculoși.

„La Iași vom adapta aceste dispozitive pentru a asigura un nivel de siguranță corespunzător. Așadar, în funcție de datele care vor fi analizate vor fi rezultate din toate sursele de informare de către colegii mei, se va acționa cu un dispozitiv de forțe din cadrul

Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat Bogdan Despescu, secretar de stat Ministerul de Interne.

Costel Corduneanu va fi înmormântat vineri, 19 aprilie. Interlopul a murit din cauza unor probleme cardiace.