Scene ca în vestul sălbatic au fost filmate la Ploiești. Un tânăr de 24 de ani a fost bătut cu bâte și topoare de mai mulți indivizi, în plină stradă. Se pare că victima și agresorii fac parte din două clanuri rivale. Atacatorii sunt acum căutați de poliție. Momentul în care tânărul de 24 de ani, aflat pe bancheta din spate a unei mașini de ride sharing, este bătut cu bestialitate de cinci indivizi, a fost filmat.

Agresorii au oprit autoturismul chiar în mijlocul unei intersecții circulate din Ploiești. În imaginile surprinse de martori se observă că indivizii, înarmați cu bâte și topoare, lovesc mașina, deschid ușile și își lovesc adversarul.

„Nu e normal. În plină zi... am ajuns chiar să-ți fie frică să traversezi strada”, spune un localnic. Atacul violent durează câteva minute, apoi agresorii se fac nevăzuți.

Între timp, martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță SMURD. Victima a fost dusă de urgență la spital.

„Un pacient conștient, cu valori în limite normale. În urma evaluării medicale s-a constatat faptul că acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial de piramidă nazală și multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare”,

a precizat Liviu Pipelea, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Citește și: VIDEO Răfuială violentă între adolescenți, chiar în noaptea de Revelion! Imaginile au fost filmate într-un complex rezidențial din Capitală

Se pare că în timpul agresiunii, tânărului de 24 de ani i-ar fi fost furate un ceas și un lanț de aur. Localnicii sunt șocați de cele întâmplate și spun că se tem acum pentru viața lor.

Surse din anchetă spun că scandalul ar fi fost de fapt o reglare de conturi. În urmă cu aproape doi ani, membrii clanului de interlop i-ar fi cerut familiei victimei taxă de protecție.