Doi polițiști din Botoșani au ajuns la spital după ce au fost bătuți cu bestialitate în plină stradă. Întreg momentul a fost filmat de martori, însă nimeni nu a intervenit. Șocant este faptul că în ciuda violenței de care au dat dovadă, agresorii vor fi lăsați liberi. Scenele violente s au petrecut în centrul orașului Botoșani.

Cei doi polițiști, aflați în timpul liber, ieșeau dintr-un restaurant unde s-ar fi certat cu un grup de tineri, iar de la vorbe până la lovituri nu a mai fost decât un pas.

La scenele șocante au asistat mai multe femei, care au încercat cu disperare să-i convingă să se oprească. Deși în zonă erau și alte persoane, nimeni nu a intervenit. La scurt timp după incidentul violent, oamenii legii i-au găsit pe agresori. Unul dintre ei, un bărbat de 33 de ani a fost prins pe aeroportul din Suceava în timp ce se pregătea să fugă din țară.

„Au fost conduse la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere. Ulterior față de acestea fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Citește și: Situație halucinantă la un liceu din Baia Mare! O elevă le-a mărturisit părinților că ar fi fost agresată de profesorul ei. Dascălul neagă acuzațiile

Potrivit unor surse, în ciuda violenței extreme de care au dat dovadă, indivizii ar urma să fie eliberați după ce procurorul de caz nu a înaintat o propunere de arestare. În urma loviturilor primite, cei doi polițiști atacați au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Au fost aduși doi pacienți care au suferit politraumatism prin agresiune. Pacienții au primit îngrijiri și au fost stabilizați în serviciul de urgență”,

a precizat Monica Adăscăliței, managerul Spitalului județean Botoșani.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri, dar și deranjarea liniștii publice.