Un șofer agresiv a vrut să pună la punct un alt conducător auto și a scos din buzunar o legitimație falsă de polițist. Scena, produsă pe șosea din Caraș-Severin, a avut un rezultat neașteptat.

Șoferul care s-a trezit cu o legitimație în fața ochilor și-a dat seama că este falsă. El însuși era polițist în timpul liber și a înțeles că celălalt șofer încerca să-l intimideze.

Citește și: Pistolul furat de la ofițerul Antitero este în continuare de negăsit. Oamenii legii au arestat un individ pentru jaful din Voluntari

Totul a început cu mai multe manevre agresive în trafic, în apropiere de localitatea Bocșa din județul Caraș-Severin. În cele din urmă, șoferul pus pe scandal a blocat drumul și a coborât alături de un prieten pentru a cere socoteală.

Atunci a scos legitimația folosită fără drept dar, când și-a dat seama că stă în fața unui polițist adevărat, a recunoscut faptul că a cumpărat legitimația de pe internet.

Citește și: Și-a ucis fratele și a încercat să iasă nevinovat! Bărbatul a pus trupul fără viață în cadă, după care a sunat la 112 să anunțe că așa l-a găsit

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru uzurparea de calități oficiale și a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile pentru comportament agresiv la volan”, a transmis Silvia Cseh, corespondent Kanal D.