Caz halucinant la Galați! Un bărbat și-a ucis fratele, după care i-a așezat trupul fără viață în cadă, pentru a înscena faptul că așa l-ar fi găsit.

Mai exact, un bărbat din Galați în vârstă de 50 de ani și-a ucis fratele mai mare, în vârsta de 62 de ani. Între cei doi ar fi început un conflict extrem de aprins. La un moment dat, fratele mai mic l-ar fi lovit puternic pe celălalt.

În urma loviturilor, bărbatul de 62 de ani a decedat. Din acest moment, fratele ucigaș a luat mai multe decizii care le-au dat fiori reci chiar și anchetatorilor. 

Bărbatul a „montat” scena crimei, în încercarea de a scăpa fără să îi fie descoperită vinovăția 

După ce a văzut că și-a ucis fratele cu sânge rece, bărbatul a mutat trupul inert în cada din locuință, după care a ieșit la plimbare prin sat.

Câteva ore mai târziu, ucigașul s-a întors acasă și a sunat la 112, unde a anunțat că și-a găsit fratele decedat.

La fața locului au venit imediat autoritățile competente și medicii, care au intrat la bănuieli atunci când au observat că victima avea multe lovituri pe corp, care nu ar fi putut fi explicate de o posibilă căzătură în cadă.

„S-a deplasat un echipaj de urgență.

La fața locului l-a găsit pe apelant, care era incoerent, iar în baie, în cadă, a fost găsit un bărbat cu multiple echimoze, vechi și noi, fără semne vitale”, au spus medicii de la Ambulanță.

Citește și: Rezultatul INML confirmă! Fetele care s-au sinucis împreună la Lupeni au consumat substanțe interzise

Personalul medical ia în calcul faptul că bărbatul ar fi fost victima violențelor, ceea ce i-ar fi adus și moartea.

Iar bănuielile lor s-ar putea confirma, pentru că edilul localității spune că nu ar fi nici pe departe prima dată când neînțelegerile dintre frați se încheie cu lovituri.

„Acum 2‑3 luni am fost de l-am externat din spital, unde fusese internat în urma unei altercații între el și fratele lui. Nu munceau nicăieri. Nu aveau nici ajutor social, nu primeau nimic”, a declarat primarul comunei Frumușița, notează Spynews.ro

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz și au deschis un dosar penal. În cazul în care fratele mai mic va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea în spatele gratiilor pentru următorii 20 de ani.