Două surori de 3 și 4 ani din județul Iași au ajuns la spital în stare gravă după ce mama lor le-ar fi spălat pe cap cu o substanță periculoasă.

„Femeia le-ar fi spălat pe cap pe cele două fetițe cu o soluție de uz veterinar. Vorbim despre o soluție periculoasă, care nu trebuie folosită sub nicio formă în cazul oamenilor. Imediat după asta, copiii au început să se simtă rău, așa că femeia a sunat după ajutor la 112.

Când a văzut în ce stare sunt fetele, femeia a sunat disperată la 112 

Când au ajuns acolo echipajele medicale, cele două fete erau deja în stare gravă. Una dintre fete era în comă, iar cealaltă a fost găsită în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, iar după câteva zeci de minute inima fetiței a început să bată din nou.

Citește și: El este Alexandru, preotul care a plecat la cer mult prea devreme! Duhovnicul a pierit într-un cumplit accident și a lăsat în urma lui doi copii

Cele două fetițe au fost transportate cu elicopterul la Spitalul pentru copii din Iași, unde sunt evaluate de medici și primesc îngrijiri medicale. Sunt în continuare în stare gravă iar specialiștii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția lor.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care fac verificări pentru a afla exact ce s-a întâmplat”, a transmis Delia Sândulachi, corespondent Kanal D.