O crimă înfiorătoare a avut loc duminică seara, în comuna Dobreni, județul Neamț. Gabriela, o tânără mamă în vârstă de 35 de ani, a fost atacată și înjunghiată de soțul ei, un bărbat în vârstă de 67 de ani. Soțul cu 32 de ani mai mare ar fi consumat băuturi alcoolice înainte să își atace propria soție. Conflictul a avut loc în casa lor din Dobreni. Din cauza rănilor, Gabriela a murit, iar soțul ei se află în aceste momente alături de oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Citește și: Crimă descoperită din greșeală la Botoșani! Oamenii legii au găsit victima după ce soțul ei a intrat în plin cu mașina într-un copac

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la un conflict în familie care ar fi avut loc, într-un imobil din localitatea Dobreni.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 67 de ani ar fi înjunghiat-o pe soția sa, în vârstă de 35 de ani, ambii din localitatea Dobreni. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, imediat după comiterea faptei”, a transmis IPJ Neamț, într-un comunicat.

Gabriela, o mămică tânără din Neamț, ucisă de propriul soț! Bărbatul ar fi avut o criză de gelozie

Noi detalii halucinante au ieșit la iveală despre noaptea crimei. Gabriela și soțul ei sunt căsătoriți de câțiva ani și împreună au un copil, în vârstă de 5 ani, cu nevoie speciale. Se pare că tânăra mămică se ducea des cu el în București, unde urma anumite tratamente. Chiar dacă nu se cunosc oficial motivele care au stat în spatele acestei tragedii, presa locală transmite că Gabriela ar fi fost atacată de soțul ei imediat după ce a intrat în casă.

Plecările tot mai dese ale Gabrielei i-ar fi trezit suspiciuni soțului, care o bănuia de infidelitate.

Duminică seara, 14 ianuarie, Gabriela s-ar fi întors acasă în jurul orei 22:00. Soțul, care este cu 32 de ani mai mare decât soția lui, ar fi atacat-o de cum a intrat pe ușă, motiv pentru care trupul ei neînsuflețit a fost găsit la intrarea în casă, iar bagajele ei se aflau lângă ușă.

Pe corpul femeii au fost găsite peste 20 de lovituri, iar cele mai multe au fost aplicate în zona gâtului și a toracelui, relatează  tvmneamț.ro

Momentan nu se știe dacă la scenele groazei a fost prezent și fiul celor doi, în vârstă de 5 ani. Soțul criminal a început să sune mai mulți membri ai familiei, printre care și tatăl Gabrielei, după aproximativ două ore de la comiterea crimei.

El le-a spus tuturor că a ucis-o pe Gabriela, iar una dintre rude a alertat imediat oamenii legii. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost dus la audieri și cel mai probabil urmează să fie arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

În ultima perioadă, cei doi soți ar fi avut tot mai multe certuri din cauza geloziei bărbatului. El a început să consume tot mai des băuturi alcoolice și chiar să își agreseze soția, care însă nu a vrut să depună niciodată plângere.