Un preot în vârstă de doar 31 de ani și-a pierdut viața într-un accident teribil în județul Prahova. Mașina în care se afla cu cei doi copii ai săi a fost spulberată pe contrasens, la doar câțiva kilometri de casă. De vină ar fi fost tânărul duhovnic, care a făcut o depășire periculoasă.

Preotul Alexandru avea 31 de ani, doi copii, de 3, respectiv 4 ani și o soție care-l adora.

În momentul tragediei tânărul era împreună cu cei mici, mergeau spre casă și mai aveau doar 15 kilometri. Duhovnicul a vrut să depășească o mașină de pe marginea drumului, dar a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a fost spulberat de un autoturism care venea din sens opus.

Impactul a fost extrem de violent, iar dovadă stau imaginile filmate după accident.

Mașina a fost distrusă complet, iar bucăți din ea au fost împrăștiate pe câmp. Preotul Alexandru a murit pe loc.

„Un om foarte cumsecade. Cu toată lumea vorbea frumos, respectos”, spun localnicii.

Întreaga comunitate din localitatea Șotrile este șocată. Chiar dacă era duhovnic de puțin timp, Alexandru devenise foarte apropiat de oameni și era extrem de iubit și respectat.

Citește și: A ucis un om și a rănit alți 2 după ce s-a înecat cu o bomboană. Tragedia s-a petrecut pe un drum din Zărnești

„Greu, mai ales pentru copii. Cea mică cât are, un an și ceva, doi ani, nici nu îl mai ține minte. O durere foarte, foarte mare”, mai spun oamenii.

Bărbatul care conducea mașina de care s-a izbit autoturismul preotului s-a stins și el la spital, iar copiii duhovnicului sunt internați.

„Cei doi copii au fost preluați și transportați de asemenea pentru evaluare la Spitalul Județean Ploiești. Copiii erau stabili. După stabilizare și terminarea investigațiilor au fost transportați la Spitalul de Pediatrie pentru supraveghere”, au declarat medicii.

Tragedia s-a produs pe un drum județean unde deseori au loc accidente cu urmări grave. Șoseaua nu este iluminată, iar în zonă este o pantă care reduce vizibilitatea șoferilor față de autoturismele care circulă din sens opus.