O relație la distanță, încărcată de gelozie și neîncredere, s-a încheiat cu o dublă tragedie. Un tânăr care lucra în diaspora și-ar fi ucis iubita care îl aștepta acasă și apoi și-a pus capăt zilelor. Vecinii spun că certurile se țineau lanț atunci când cei doi se revedeau. Cei doi formau un cuplu de mai mulți ani, chiar dacă nu erau căsătoriți.

Tânărul de 32 de ani lucra în Franța.

Conducea acolo o echipă de muncitori și se ocupa de montarea panourilor fotovoltaice.

„Se certau. S-au împăcat, au intrat și el a plecat”, spun localnicii.

Bărbatul a revenit recent în țară, dar certurile cu iubita în vârstă de 35 de ani ar fi continuat, povestesc martorii.

Citește și: Doi bătrâni din Cluj-Napoca, atacați în casă de propriul fiu! Au ajuns la spital în stare gravă

„Pot să zic că a fost băiat liniștit, poate că atunci când a consumat alcool mai era agresiv sau nu știu... Am auzit ceva, că a venit salvarea”, mai spun vecinii.

Ultimul scandal s-a soldat cu o tragedie. Bărbatul și-ar fi omorât iubita, și-a anunțat tatăl despre gestul comis și apoi și-a pus capăt zilelor. Chiar luni ar fi trebuit să plece din nou în Franța.

„La data de 14 ianuarie, în jurul orei 22:30, prin intermediul unui apel la 112 s-a sesizat faptul că la o locuință din localitatea Valea ar fi avut loc un posibil omor, urmat de un act de suicid. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș”,

a declarat, Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Citește și: Mamă și fiu, morți în apartamentul lor din Timișoara! Ce au descoperit polițiștii criminaliști la fața locului: „Abia după necropsie vom ști cu exactitate”

În caz de urgență apelați numărul TelVerde: 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.