Sinuciderea celor două adolescente din Valea Jiului de la finalul anului trecut s-a transformat și într-un dosar legat de trafic de substanțe interzise. În organismul celor două fete a fost găsită o substanță extrem de periculoasă, așa că în anchetă se implică și procurorii DIICOT. Reporterul Iulia Dumitrașcu a urmărit ultimele date oferite de anchetatori și a venit cu toate informațiile în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: Ipoteză halucinantă despre prietenele care și-au luat viața împreună! Adolescentele ar fi fost instigate de colegi să sară

„Procurorii care anchetează dubla sinucidere au primit rezultatele toxicologice. Acestea arată faptul că în organismul fetelor s-a găsit stupefiantul de tip cristal, o substanță periculoasă care creează dependență în rândul consumatorilor și care îi poate face să recurgă la gesturi extreme.

Psihologii spun că pot ajunge să îi rănească pe cei din jur sau să își pună în pericol propria viață. Este și cazul celor două adolescente din Valea Jiului, care și-au pus capăt zilelor împreună în decembrie 2023. Nu este încă clar momentul în care acestea au consumat substanțele interzise. Este în acest moment deschis un dosar de procurori DIICOT, care încearcă să afle când și de unde anume fetele au obținut aceste stupefiante.
Ancheta de altfel are ca scop principal obținerea informațiilor importante care să îi conducă către furnizorii acestor substanțe interzise”
, a declarat reporterul NEWSTIME.