O tragedie a avut loc duminică seara, 21 ianuarie 2024, pe drumul european E 58, între Baisa și Vlădeni. Andra Miriam Buliga Lucescu este numele tinerei de doar 25 de ani care și-a pierdut viața în urma accidentului rutier. La volanul mașinii se afla chiar soțul tinerei, care era însărcinată cu copilul lor. Accidentul s-ar fi produs într-o curbă la dreapta, atunci când șoferul celuilalt autoturism, un tânăr de 21 de ani din Avrămeni, a pierdut controlul volanului.

El a intrat pe contrasens și izbit frontal în mașina în care se aflau Andra și soțul ei. La fața locului au ajuns o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD. Andra a rămas captivă între fiare și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o elibera.

Citește și: El este Alexandru, preotul care a plecat la cer mult prea devreme! Duhovnicul a pierit într-un cumplit accident și a lăsat în urma lui doi copii

Manevrele de resuscitare au început imediat după e aceasta a fost scoasă la suprafață, însă echipajele medicale nu au mai putut face nimic și au declarat decesul. Soțul tinerei de 25 de ani a fost transportat la spital, la fel și șoferul vinovat de producerea accidentului. 

„Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată.

Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul(...) Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță”, a transmis ISU Botoșani.

Andra, tânăra moartă în accidentul de la Botoșani, era însărcinată în câteva luni. Familia este distrusă 

În urma accidentului tragic s-a aflat că Andra, tânăra în vârstă de 25 de ani, era însărcinată în câteva luni. Soarta a fost una crudă pentru Andra și soțul ei, care se aflau în autoturismul lovit de un tânăr de 21 de ani. Familia tinerei trece prin cele mai grele momente, după pierderea Andrei. Tânăra de 25 de ani lucra la un cabinet notarial din Bucecea și era o persoană extrem de muncitoare.

De asemenea, ea iubea cu desăvârșire animalele, în special cățeii, motiv pentru care se implica mereu în acte caritabile, relatează botosaninews.ro.  

Polițiștii din Botoșani desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, aceștia urmărind infracțiunea de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Accidentul i-a uimit pe cetățenii din Botoșani, iar gândurile lor merg acum către familia Andrei.