Supărați că un bărbat le-ar fi vorbit urât agresorii l-au urmărit și l-au atacat cu bestialitate într-o încăpere ferită de ochii clienților. Scandalul sângeros a luat sfârșit abia după ce a angajat a intervenit și a sunat la poliție.

Trei indivizi din Neamț au atacat cu bestialitate un bărbat, după ce acesta le-ar fi vorbit urât

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat în vârstă de 46 de ani încearcă să se ascundă într-o încăpere din supermarket.

Este momentul în care cei trei agresori de 29, 35 și 38 de ani se năpustesc asupra lui cu o furie animalică.

Citește și: VIDEO Un șobolan a fost filmat în secția de chirurgie a spitalului. Acesta ar fi căzut din tavan

Pentru ca victima să nu mai poată riposta unul dintre atacatori îl aruncă pe bărbat la pământ, unde începe o nouă rundă sângeroasă.

Scandalul ia sfârșit abia când o angajată care aude strigătele disperate după ajutor intervine între victimă și agresori.

Procurorul de caz nu a solicitat și arestul preventiv

Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi. „ Vineri seară am vorbit la telefon cu unul dintre ei care mă cunoșteam și am început să ne jignim reciproc și de la acele jigniri s-a ajuns aici.”

Citește și: VIDEO Un individ înarmat a tras la întâmplare mai multe focuri de armă în Munchen. Poliția a intervenit de urgență

Polițiștii au fost sesizați și au deschis un dosar penal. Procurorul de caz nu a solicitat și arestul preventiv, astfel că în cele din urmă bătăușii au fost lăsați în libertate. Bărbatul bătut este însă hotărât să-i dea în judecată.