Betty Salam și Cătălin Vișănescu, tatăl copilului ei, sunt din nou împreună. În urmă cu puțin timp, artista a trimis un mesaj de împăcare. Iată ce a declarat!

Betty Salam și Cătălin Vișănescu nu au putut sta prea mult separați

Acum două luni, Betty Salam a făcut primele comentarii după ce au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire de tatăl copilului ei.

Atunci, fiica cea mare a lui Florin Salam a dezvăluit că ea și Cătălin Vișănescu, soțul ei și tatăl primului lor copil, au ales să ia o pauză.

Se pare că pauza pe care Betty Salam și Cătălin Vișănescu au luat-o în căsnicie a avut un efect pozitiv asupra lor. Dacă la începutul lunii iulie fiica lui Florin Salam confirma separarea de tatăl copilului ei, acum cei doi s-au împăcat, iar Betty Salam și-a anunțat fanii despre decizia pe care a luat-o.

„Vă anunțăm când programăm nunta.", a fost mesajul scris de Betty Salam în descrierea clipului în care apare alături de soțul său, Cătălin Vișănescu, în ipostaze tandre.

Așadar, pare că cei doi au reușit să își rezolve problemele în căsnicie și să își ofere o nouă șansă. Betty a scris pe TikTok că uneori o pauză poate fi cea mai bună decizie pentru o relație, deoarece poate îmbunătăți legătura dintre parteneri.

Chiar dacă mulți nu au fost de acord, ea crede că dragostea nu se sfârșește niciodată.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Betty Salam soțului ei, după ce s-au împăcat. Bărbatul i-a făcut o surpriză neașteptată de ziua ei: „Am ieșit la o cafea cu o verișoară”

„Uneori, chiar e cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată, însă mulți n-au fost de acord.

Unde există dragoste, nu se încheie niciodată cred eu”, a scris pe Tik Tok fiica cea mare a lui Florin Salam.

Ce a declarat Betty Salam despre despărțire

În urmă cu mai mult timp, Betty Salam a declarat că perioada este dificilă pentru ea și că este frustrată de zvonurile care circulă. A subliniat că doar ea știe cât de mult se străduiește și că nu dorește să fie criticată.

A confirmat că, deși a luat o pauză, Cătălin este în continuare soțul ei și că relația lor se menține. A adăugat că ei continuă să comunice și să petreacă timp împreună, și că nu intenționează să divorțeze.

Citește și: Florin Salam a ajuns pe perfuzii! Imaginea îngrijorătoare cu manelistul de pe patul de spital: „O să vă ținem la curent”

„E o perioadă puțin mai dificil într-adevăr.(...) Vreau să se pună stop la tot ce se vorbește pentru că m-am săturat. Mă dor toate aceste lucruri, pentru că numai eu știu sufletul meu.(...) Numai eu știu cat mă străduiesc și eu să fiu cineva în viață, și nu vreau să arunce nimeni cu noroi către mine. Cătălin este și va fi bărbatul meu, îl respect, elmă respectă pe mine, nuami că oamenii trebuie să înțeleagă că sunt vremuri noi, iar o pauză îți poate salva relația. Eu nu am divorțat, nu voi divorța. Noi ținem legătura zi de zi. Noi vorbim, ne vedem, luăm masa împreună.", a declarat fiica lui Florin Salam.