Betty Salam și Cătălin Vișănescu au avut o relație foarte frumoasă și rodul iubirii lor este băiețelul acestora pe care îl iubesc enorm de mult. După ce s-au făcut speculații că ar fi într-o relație cu un coleg de scenă de câteva luni, Betty a decis să apară și să ofere primele declarații.

După anunțul despărțirii, Betty Salam dă o veste neașteptată despre relația cu soțul ei

Fiica lui Florin Salam a discutat despre situația actuală, care este în centrul atenției presei, referitoare la relația sa cu Cătălin Vișănescu și cu Matthias, copilul lor. Pe lângă faptul că cei doi s-au despărțit, au apărut speculații în presă că artista ar fi părăsit locuința și și-ar fi lăsat fiul în grija soțului.

Citește și: Ce spune Betty Vișănescu despre faptul că Florin Salam și-a refăcut viața, după ani de zile în care a ținut doliu după Fănica: „Dacă mama mea era în viață și încă erau împreună”

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.”,

a spus cântăreața într-un videoclip postat pe TikTok.

Betty Salam are o carte de rugăciuni pe care o ține după ea

Betty Salam a spus într-o emisiune TV că își ia mereu cartea de rugăciuni cu ea și că se roagă constant, inclusiv în acea dimineață, rugându-se pentru ei. Artista este foarte religioasă și consideră că mereu când se află într-o situație mai grea sau când se trezește, își deschide cartea de rugăciuni și începe să se roage, atât pentru ea, cât și

pentru cei dragi.

Citește și: Betty Vișănescu, primele declarații despre zvonurile că divorțează! Fiica lui Florin Salam a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei: „Sunt neînțelegeri!”

„Aceasta este cartea mea de rugăciuni. Oriunde merg o iau cu mine și mereu mă rog. Chiar și în această dimineață mi-am spus rugăciunea și m-am rugat pentru noi”, a spus Betty Salam, în cadrul unei emisiuni TV.