Evenimentul a fost onorat de prezența unor nume mari din lumea muzicii, precum Adrian Minune și Luis Gabriel, ceea ce a făcut ca darurile să fie pe măsură! Tzancă Uraganu este un tată fericit după ce și-a botezat fiul împreună cu Lambada!

Tzancă Uraganu și-a botezat fiul pe care îl are cu Lambada

A avut loc un botez deosebit de luxos în lumea showbizului! Tzancă Uraganu și-a creștinat băiețelul pe care îl are împreună cu Lambada.

Evenimentul a fost mult așteptat de familia sa, iar bucuria și împlinirea pe care le-a simțit după ce și-a botezat fiul au fost cu adevărat greu de descris în cuvinte.

Tzancă Uraganu se bucură de o familie minunată și este un tată fericit. Are trei copii de care este foarte mândru și pe care îi laudă mereu. Recent, a organizat botezul fiului său, Andreas, care s-a dovedit a fi un eveniment de mare succes.

Citește și: Ce loc de muncă i-a oferit Tzancă Uraganu lui Irinel Columbeanu? Rolul important pe care l-ar ocupa în cariera manelistului: „Vreau să îl iau cu mine”

La eveniment au fost prezenți artiști renumiți, cum ar fi Adrian Minune și Luis Gabriel, care au adus daruri generoase pentru băiețel. Sumele oferite au început de la 1.000 de euro și au continuat fără nicio limită.

Tzancă Uraganu a vorbit despre petrecerea pe care a organizat-o în cinstea fiului său.

„Sunt un tată fericit, care sunt cea mai mare binecuvântare pentru mine. Mă bucur că și botezul fiului meu a ieșit așa cum mi-am dorit. Oamenii au fost mulțumiți, sunt ferciți. Am invitat pe cine am putut”, a declarat Tzancă Uraganu, în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul se pregătește pentru botezul micuței sale

Tzancă Uraganu  planifică un alt eveniment de amploare. Manelistul a anunțat că anul viitor va organiza botezul fiicei sale, Anastasia, născută din relația cu Alina Marymar. După cum știm, Tzancă Uraganu nu se uită la cheltuieli când vine vorba de copiii săi, fiind dispus să investească oricât pentru a le aduce bucurie.

Citește și: Florin Salam a ajuns pe perfuzii! Imaginea îngrijorătoare cu manelistul de pe patul de spital: „O să vă ținem la curent”

„La anul o să mai am o petrecere, la fetița mea, la Anastasia. Ea va fi sărbătorită la anul. Să dea Dumnezeu să o ținem numai în pace, liniște și în petreceri frumoase, că asta est adevărata viață”, a declarat Tzancă Uraganu.