Sătul de aceste reacții, a decis să își plătească impozitele. Tzancă Uraganu a menționat și anterior că a primit mesaje în care oamenii îl acuzau că nu și-ar plăti la timp impozitele. Recent, manelistul s-a filmat după ce și-a achitat taxele și a publicat dovezi pentru a demonstra acest lucru.

Tzancă Uraganu, mesaj pentru cei care au spus că nu ar fi la zi cu impozitele

Acum câteva zile, Tzancă Uraganu a afirmat că a fost la bancă și și-a achitat impozitele pentru un an, susținând că a fost mereu un plătitor corect și își achită taxele anual. A declarat pe TikTok că a plătit 80.000 de lei pentru un an, însă fanii au observat

Citește și: Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit la doar 8 ani, după o luptă grea cu cancerul! Georgiana Lobonț, mesaj sfâșietor: „Mă doare sufletul și nu-mi vine să cred”

„Deci, în continuare sunt la zi cu toate taxele, da? Cea mai mare grijă a voastră este... Nu este postare în care să nu scrieți de taxe, de stat, și de mai știu eu. Fratele vostru e la zi cu toate de ani de zile, nu de acum. Eu muncesc legal, tot ce fac este legal și dacă mă supără unii de apar cu video de genul cum am mai apărut că unde este statul...

Uitați statul unde este 800 de milioane (n.r. 80.000 de lei) am plătit azi. Deci, numai astăzi am plătit 800 de milioane pe venituri, pe taxe și impozite și e normal să plătim la stat. Respect statul român”, a spus Tzancă Uraganu, pe TikTok.

Ce a mai spus artistul, în același videoclip 

În același videoclip de pe TikTok, Tzancă Uraganu  a explicat că a realizat filmarea pentru a reduce la tăcere criticii care l-au acuzat constant că nu își plătește taxele.

El i-a numit „îmbârligători” pe cei care i-au trimis astfel de mesaje, susținând că aceste reacții nu au un motiv real.

Citește și: Florin Salam i-a spus lui Culiță Sterp ce crede despre el! A fost direct, chiar de față cu camerele de filmat: „Tu știi părerea mea despre tine”

„Nu vă mai strofocați atât să dați cu hate, cu îmbârligături către stat, cu mesaje, cu videoclipuri(...)

Așa plătesc în fiecare lună, eu plătesc cu mare plăcere pentru că avem de toate”, a mai spus manelistul.