O mamă și fiica ei de nouă ani se zbat să trăiască, după ce tatăl celor mici, un bărbat cu probleme psihice, s-a răzbunat cu foc pe toți. Din locuința incendiată femeia a fost cu arsă cu arsuri pe aproape tot corpul.

Un bărbat din Bistrița Năsăud și-a incendiat familia din gelozie

Ceilalți doi copii care erau înăuntru au scăpat ca prin minune din calea flăcărilor.

Individul care a provocat infernul în gospodărie a fost și el rănit, dar a fost externat și reținut imediat.

Citește și: VIDEO Mircea Lucescu a acceptat funcția de selecționer. Federația a avut mai multe negocieri cu tehnicianul

Cei doi soți duceau o viață fericită spun apropiații. Au trei copii o fetiță de nouă ani și doi băieți în vârstă de 3 și 11 ani.

Ieri, în jurul prânzului bărbatul și- ar fi ieșit din minți brusc. A luat o sticlă de benzină și a stropit camera în care era femeia și fiica, apoi a provocat dezastrul. Ceilalți doi copii au scăpat ca prin minune. Bărbatul ar fi cunoscut cu probleme psihice, iar cei care îl cunosc pun incidentul șocant pe seama medicamentelor pe care nu le-ar fi luat.

Femeia s-a ales cu arsuri grave

Femeia s-a ales cu arsuri pe 90% din suprafața corpului. în primă fază a fost transportată cu elicopterul la UPU Târgu Mureș. De acolo a fost transferată la spitalul Floreasca din Capitală. Este internată în stare gravă pe secția de terapie intensivă de mari arși. Copila de 9 ani s-a ales și ea cu arsuri pe 20% din suprafața corpului în zona picioarelor. Și ea a fost adusă la un spital din București.

Individul care a prins focul a suferit arsuri și a fost transportat la spital. După ce a fost externat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.