Un pieton a fost accidentat mortal de un tramvai în Sectorul 1 al Capitalei. Martorii spun că bărbatul ar fi murit cu zile întrucât ambulanța ar fi ajuns foarte târziu la fața locului, deși spitalul Elias este doar la 100 de metri distanță.

Un bărbat din Capitală s-a stins din viață, după ce a fost călcat de tramvai

Accidentul tragic s-a produs pe bulevardul Mareșal Alexandru Averescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Din primele informații se pare că un tramvai ar fi lovit mortal un pieton, un bărbat în vârstă de 33 de ani. Sfâșiat de durere și bulversat vatmanul a declarat că nu ar fi fost de vină.

Vatmanul ar fost testat și cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Totuși martorii le-au declarat polițiștilor că victima ar mai fi avut o șansă dacă echipajul de la ambulanță ar fi ajuns la timp.

Toată lumea a sunat avem spitalul la o sută de metri de noi. Ați consumat cât timp a venit ambulanța. Omo acesta a murit cu zile, că el avea puls. Deci ambulanța și poliția au venit după mai mult de un sfert de oră și sunt martori toți oamenii de aici din zonă. Un medic dacă venea pe jos i-ar fi putut acorda primul ajutor. Sunt foarte indignată pentru chestia asta”

Citește și: VIDEO Viteza l-a proiectat în stâlp! Un șofer din județul Suceava a scăpat miraculos, în urma unui accident uluitor

După ce au ajuns la fața locului paramedicii l-au resuscitat minute bune pe bărbat, însă în zadar. În continuare urmează să fie efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier. Circulația tramvaielor a fost restricționată temporar, iar un dosar penal in rem a fost deschis în acest caz.