Individul acuzat că și-a ucis mama, fratele și sora ar fi stat ore în șir cu cadavrele în apartament și ar fi încercat să spele urmele ororii.

Fratele lui geamăn a fost cel care a dat alerta la poliție, tot pe el dă vina suspectul. Cu toate că polițiștii l-au găsit în spatele ușilor închise unde s-au derulat scene sângeroase. A fost senin, spun procurorii de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ca o ironie a sorții mama lui obținuse ordin de restricție, dar a cerut să fie anulat și l-a primit pe fiul cu apucături violente înapoi în casă.

Un bărbat din Capitală și-a ucis mama, fratele și sora

Fratele geamăn al individului de 46 de ani, acuzat de triplul asasinat este cel care a sunat la 112, după ce a ajuns acasă și a găsit ușa încuiată.

Când au intrat polițiști în apartamentul de pe Calea Moșilor li s-așternut în față o imagine îngrozitoare. Presupusul călău era înăuntru, iar mama lui în vârstă de 73 de ani, sora de 47 și un frate de 44 zăceau fără suflare. „Era senin, a indicat locul în care era mama și a mai spus că mai sunt încă două cadavre.”

Două dintre victime era un saci, a treia victimă era în baie.

Există semne că în casă s-a făcut curat, au fost șterse urmele de sânge. Bineînțeles, criminaliști au găsit în continuare niște urme pe care le pot valorifica.

Citește și: VIDEO A avut loc o triplă crimă în Capitală. O mamă și doi copii, găsiți morți acasă

Individul se apuca să spele cu clor pe jos spun surse din anchetă. Deși descoperire a fost făcută aseară se pare că victimele fuseseră ucise cu multe ore înainte, după cum povestesc vecinii.

În jurul orei zece, azi dimineață s-a întâmplat că s-a auzit un țipăt din partea surorii lui, foarte tare, care de obicei acel țipăt continua mai lung doar că dintr-o dată s-a oprit, cred că atunci a fost și momentul în care s-a făcut crima.”

Geamănul său ar fi fost cel care a sunat la 112

Nimeni nu a alertat poliția, chiar dacă au auzit țipetele morții. Oamenii spun că erau obișnuiți că erau la ordinea zilei scandalurile în familie. Geamănul suspectat de triplul asasinat ar avea probleme psihice, iar mama lui a obținut un ordin de restricție, după ce ar mai fi agresat-o în trecut, doar că femeia a cerut ulterior să fi anulat și l-a primit iar în casă. Inițial, cei doi gemeni au fost încătușați și duși la audieri.

Anchetatorii și-au dat seama că doar unul dintre ei ar fi vinovat de teribilele asasinate. El nu recunoaște nimic și de vina pe fratele lui cel care a sunat la 112. „ Sunt camere de luat vederi în bloc și putem să confirmăm că a venit de la serviciu și a intrat în scară cu cinci minute înainte să sune la 112. Deci, din datele pe care le avem el nu s-a aflat în locuință în momentele critice.

Citește și: VIDEO Filmul întreg al măcelului din Padina! Avem imagini în exclusivitate cu momentul atacului

Anchetatorii vor dispune și expertize psihiatrice. „Nu cred că greșesc, dar analizele ulterioare ale institutul ui medicină legală se vor pronunța că avem de a face cu o schizofrenie, în care de ce accentuez acest diagnostic, lipsește spiritul de empatic, mila, remușcarea față de semeni, apropiați.”

Pe lângă bolile de care ar putea suferi, expertiza psihiatrică va spune dacă individul a avut sau nu discernământ, atunci când a comis triplul asasinat. Dacă a avut el riscă închisoare pe viață.