Tânărul ar avea probleme psihice, iar de câteva luni nu-și mai lua tratamentul și ar fi început să consume substanțe interzise. După ce și-a atacat mortal tatăl, individul a aruncat cuțitul într-o ghenă de gunoi apoi s-a făcut nevăzut.

Un bărbat din Tecuci și-a găsit sfârșitul, după un conflict cu fiul său

Polițiștii l-au căutat ore întregi și au reușit în cele din urmă să-l captureze.

Alarma în Tecuci s-a dat după ce un apel la 112 a anunțat un scandal în familie între un tată și fiu. Vecinii au auzit urlete și bubuituri, însă habar nu aveau ce s-a întâmplat în apartament. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, însă a fost prea târziu.

Citește și: VIDEO Medici acuzați de omor la Spitalul Sfântul Pantelimon. Managerul spitalului și-a dat demisia

Când au intrat în locuință oamenii legii au observat că totul era răvășit, iar într-una dintre camere zăcea trupul neînsuflețit al unui bărbat. Bărbatul a fost atacat de propriul fiu, un tânăr de 27 de ani ca, e ar avea probleme psihice. Băiatul era îngrijit doar de tată, după ce părinții au divorțat.

De câteva luni bune părintele își făcea multe griji din cauza băiatului și parcă prevestea că urma să se întâmple o nenorocire.

În ultimele două luni nu și-a mai luat tratamentul și s-a ajuns unde s-a ajuns. Tatăl se temea că o să-și găsească sfârșitul de mâna fiului. Mereu se plângea că sigur va muri de mâna lui până la urmă.”

Tânărul ar fi avut probleme psihice

Nu doar lipsa tratamentului l-ar fi influențat pe tânăr, ci și consumul de substanțe interzise.

Vecinii povestesc că viața tatălui s-ar fi transformat într-un calvar din cauza consumului de droguri a fiului. Mereu i-ar fi cerut bani, iar dacă nu primea băiatul devenea violent.

După ce și-a ucis tatăl, tânărul a fugit de acasă, a aruncat cuțitul într-o ghenă de gunoi și s-a făcut nevăzut. A fost găsit de polițiști abia după câteva ore într-o comună de lângă oraș.

Citește și: VIDEO „Eu am ucis-o” Vărul Raisei și-a recunoscut fapta. Ce se va întâmpla în continuare?

Stătea liniștit pe o bancă, iar când a văzut echipajul de poliție s-a ridicat și a încercat să plece. „A fost depistat în scurt timp în comuna Barcea din județul Galați, fiind imobilizat de către polițiștii serviciului pentru acțiuni speciale și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați pentru audieri. A fost luată măsura reținerii bărbatului de 27 de ani pentru 24 de ore.”

În fața procurorilor individul a dat declarații care nu fac sens. Expertiza psihiatrică va stabili dacă avea sau nu discernământ atunci când a ucis.