Minora avea și probleme psihice, iar individul a profitat de vulnerabilitatea acesteia. Cea care a descoperit coșmarul la care era supusă minora a fost chiar mama fetei. Femeia a dus-o la spital pe copila care suferă de boli psihice pentru un control de rutină, când a descoperit cu stupoare ca adolescenta era gravidă.

Pentru că știa că minora nu a întreținut relații voite cu nimeni, mama a sunat imediat la poliție.

Aceasta a fost șocată să afle că în lipsa ei concubinul, un inginer IT, în vârstă de 47 de ani își făcuse un obicei din a profita de tânăra cu probleme mintale.

Un bărbat inginer IT și administrator al unei firme de profil a profitat de fiica iubitei sale

Potrivit unor surse din anchetă abuzurile s-ar fi desfășurat pe o perioadă mai lungă de timp, de fiecare dată când bărbatul ar fi fost lăsat să aibă grijă de copilă.

În urma consultării cu medicii de specialitate, familia copile a decis întrerupere a sarcinii pentru a nu o afecta și mai mult pe victimă. „ Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul secției 26 sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 4 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”

Citește și: VIDEO Ordonanța antidrog bulversează România. Șoferii, din ce în ce mai deranjați

Potrivit specialiștilor, o astfel de fapt va avea repercusiuni dezastruoase asupra tinerei cu handicap. „Sunt trei elemente distincte care conduc subiectul diagnosticat psihiatric către o zonă nouă de evoluție foarte rea. Numărul unu abuzul, numărul doi apariția sarcinii, numărul trei, avortul. Cele trei elemente fuzionează și din punct de vedere psihoemoțional subiectul va fi afectat până la sfârșitul vieții. Tot ceea ce înseamnă evoluția negativă a bolii cu care a fost diagnosticată această persoană, evoluția negativă va fi pregnantă în următoarele luni chiar ani.”

Individul a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile.