Se pare că mama a folosit substanța în gospodărie și în camera copiilor, iar micuțul s-a stins în drum spre spital. Incidentul face acum obiectul unor anchete penale. Îndurerată și lipsită de puteri, această mamă își plânge copilul mort chiar de pe patul de spital.

Băiețelul de 11 ani a început să se simtă rău azi noapte: „A mâncat și dintr-o dată mi-a zis că se simte rău, s-a dus a vomitat, o dată, de două, de trei ori, apoi și fata”

Un copil, în vârstă de 11 ani, din Dolj, s-a stins din viață, din cauza unei soluții împotriva puricilor. 

Părinții au chemat ambulanța, dar micuțul și-a pierdut cunoștința și s-a stins în salvare. La scurt timp, sora lui, în vârstă de 9 ani, a ajuns și ea la spital cu stări de rău. Și tatăl copiilor a început să se simtă rău și a fost preluat de o ambulanță, între timp au ajuns aici polițiștii și procurorii care încearcă să stabilească ce anume s-a întâmplat.

S-ar fi ajuns aici după ce mama minorilor ar fi stropit prin casă și curte cu o substanță pentru eliminarea puricilor, a căpușelor sau a altor insecte. Nu era prima dată când o folosea, doar că de data aceasta femeia ar fi dat cu o cantitate mai mare de insecticid, chiar în camera copiilor.

Specialiștii ne recomandă să nu folosim substanțe toxice fără să ne informăm în prealabil, pentru că în doze mari acestea pot fi extrem de periculoase.

Între timp protecția copilului s-a autosesizat și polițiștii din Dolj fac o anchetă în acest caz.