Niciunul dintre ei nu avea permis de conducere, iar cel care a supraviețuit este în comă la spital. Tragedia s-a produs într-o localitate din județul Brașov, unde cursele enduro care au devenit un fenomen au mai luat și alte vieți. Această mamă plânge neîncetată de când a aflat că fiul ei de doar 18 ani a murit într-un accident petrecut la câțiva kilometri.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2865/1745/20415781/1/costinel-brasov--crop-1720010894.jpg

Un tânăr de 18 ani s-a stins din viață, după ce a făcut o cursă ilegală cu motocicletele enduro

O cursă ilegală cu motociclete enduro i-a adus sfârșitul unui tânăr de 18 ani. Adolescentul a murit, după ce s-a izbit violent de un alt vehicul condus de un prieten. Niciunul dintre ei nu avea permis de conducere, iar cel care a supraviețuit este în comă la spital.

Citește și: VIDEO 20 de angajați au murit carbonizați în urma unei explozii la o fabrică de baterii

Tragedia s-a produs într-o localitate din județul Brașov unde cursele enduro care au devenit un fenomen au mai luat și alte vieți. Această mamă plânge neîncetat de când a aflat că fiul ei de doar 18 ani a murit într-un accident petrecut la câțiva kilometri de casă.

Costinel a muncit alături de părinți toată ziua, iar spre seară a plecat cu prietenul său Raul la o plimbare cu motocicletele pe dealurile din comuna Holbav. După lăsarea întunericului aventura a continuat pe ulițele satului.

Adolescentul s-a izbit de un alt vechicul

Costinel împrumutase motocicleta de la un prieten, însă nu și-ar fi luat și echipamentul de protecție.

În schimb, Raul tânărul 24 de ani avea propriul motor și purta cască, pentru că sunt destinate doar competițiilor motoarele de tip enduro nu sunt dotate cu faruri. Lipsa lor ar putea fi unul dintre motivele care au dus la această tragedie cumplită.

Costinel împlinise vârsta majoratului la mijlocul lunii mai. El a lăsat în urmă părinții îndurerați, o soră, dar și doi frați mai mari de cealaltă parte Raul se zbate să supraviețuiască pe un pat al secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean Brașov.

Citește și: VIDEO Grecia este în alertă. Temperaturile record și incendiile pun la încercare autoritățile

A fost întocmit un dosar penal urmând a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cu niciun an în urmă o tragedie trasă la indigo a avut loc tot în localitatea Holbav. Atunci doi adolescenți au murit, după ce s-au izbit frontal cu motocicletele.

Una dintre victime era chiar vărul lui Costinel.