Bărbatul se întorcea cu soția de la Paris să le dea rudelor vestea că așteaptă un copil, iar în avion i s-a făcut brusc rău. Aeronava a aterizat de urgență la Frankfurt. Bărbatul  a fost preluat de echipajele medicale, însă nu a putut fi salvat. Avionul a decolat în jurul orei șase din Capitala franței cu destinația Cluj-Napoca.

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a murit inexplicabil în avion

Panica s-a instalat în aeronavă o oră mai târziu atunci când unui român i s-a făcut plus rău. Și-a pierdut cunoștința, iar membrii echipajului de zbor au început imediat manevrele de resuscitare. Comandantul aeronavei a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt. „A stat pe scaun. Nu a zis nimic.”

Mihai avea doar 34 de ani și nu ar fi fost cunoscut cu afecțiuni medicale.

În Frankfurt a fost preluat de echipajele medicale, însă nu a mai putut fi salvat. Tânărul zbura spre România, unde ar fi trebuit să petreacă vacanța alături de soție. În țară a mai ajuns doar femeia îngenuncheată de durere.

Citește și: VIDEO Martorul care a sunat la 112, în cazul crimei din Pantelimon a fost audiat. Poliția continuă verificările

Mihai muncea de la 18 ani peste hotare ca să strângă bani.

Era căsătorit civil, însă avea planuri de nuntă. Familia ar fi urmat să mai primească o veste mare. Zborul în care Mihai și-a pierdut viața a avut o întârziere de câteva ore. Ceilalți pasageri n-au avut încotro și au fost nevoiți să aștepte în avion. „După cam o oră mi-a spus că trebuie să aterizăm de urgență pentru că cineva se simțea rău.” Trupul neînsuflețit al tânărului a rămas la Frankfurt și trebuie repatriat