Ies la suprafață detalii cutremurătoare și în cazul unei alte tragedii, cea din parcul Pantelimon din Capitală, provocată tot de un tânăr care nu avea ce să caute la volan. Martorul care a sunat la 112 să ceară ajutor pentru copiii loviți de șoferul teribilist a fost audiat ieri.

Martorul care a sunat la 112, în cazul crimei din Pantelimon a fost audiat

Un martor cheie în cazul accidentului de la Pantelimon a fost audiat ieri la Brigada Rutieră mai bine de două ore.

Vorbim despre prima persoană care a sunat la 112. Martorul le-ar fi povestit anchetatorilor cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara tragediei.

Citește și: VIDEO Un incendiu violent lângă plaja din Costinești. Un depozit de materiale plastice a luat foc

Între timp polițiștii continuă verificările în acest dosar, surse din anchetă spun că nu încape îndoială, la volanul mașinii se afla tânărul de 17 ani.

Aceleași surse mai menționează faptul că adolescentul ar fi mers cu 30-40 de kilometri pe oră și ar fi folosit telefonul mobil în momentul impactului, tocmai de aceea nu ar fi reacționat la timp și nu ar fi frânat.

Poliția continuă verificările

Atât familia celor doi copii, cât și alți martori vor fi audiați pe parcursul acestei săptămâni, iar șoferul de 17 ani dar și pasagerul de 19 ani, cel care i-a încredințat mașina cu bună știință minorului fără permis, vor ajunge la Parchet pentru o nouă rundă

de audieri. Tânărul de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pasagerul de 19 ani a fost plasat sub măsura controlului judiciar.