Înainte de accidentul tragic, cei doi copii se plimbau în parcarea parcului Pantelimon și erau supravegheați de mama lor. Ieri, băiatul a fost condus pe ultimul drum, iar sora lui zace cu piciorul amputat pe un pat de spital.

Băiețelul de 9 ani, ucis în accident, a fost condus pe ultimul drum

Imaginile au fost surprinse cu doar câteva clipe înainte de accidentul cumplit.

Cei doi copii în vârstă de șapte și nouă ani se plimbau cu trotinetele în parcarea parcului Pantelimon, iar mama lor îi supraveghea.

Citește și: VIDEO Două trenuri au fost la un pas să se ciocnească. S-a deschis o anchetă în acest caz

La un moment dat femeia își aranjează ghiozdanul, apoi întoarce capul înspre copii și le face un semn cu mâna.

Cel mai probabil mama le-ar fi zis celor doi să vină mai aproape de ea pentru că în zonă circulau mașini. După câteva secunde, în imagini este surprins și autoturismul condus de minorul d 17 ani, care se îndrepta în aceeași direcție în care mergea familia, ce a urmat a înfiorat o țară întreagă.

Părinții micuțului sunt sfâșiați de durere

Copila de șapte ani a scăpat cu viață, însă medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

De pe patul de spital fetița întreabă mereu despre fratele ei. Nu înțelege ce s-a întâmplat și nici că frățiorul ei a pierit. Îngenunchiați de durere, părinții l-au condus astăzi pe băiat pe ultimul drum. „D in păcate și cu regrete în suflete ne-am luat la revedere de la fiul, nepotul nostru pentru totdeauna. A fost un băiat minunat, îi plăcea să facă sport, făcea înot” Mama copiilor este distrusă.

Citește și: VIDEO Familia băiețelului ucis de teribilist se pregătește de înmormântare. Tânărul de 17 ani își dorește libertate

Femeia este profesoară, iar alături de ea au venit, atât colegii de la catedră, cât și elevii. „Nu mai are putere nici măcar să plângă. Ea a făcut numai bine și a pățit rău.” Adolescentul care a produs accidentul se află în spatele gratiilor.