Epava distrusă a fost descoperită abia la o oră după impact. Polițiștii britanici fac apel la posibilii martori să dea detalii despre tragedia care încă nu a fost elucidată. Narcis și Alex erau din Techirghiol și munceau în Marea Britanie. Alături de un coleg din Bulgaria au plecat weekendul trecut spre aeroport la marginea Londrei. L-au așteptat pe Andrei, un tânăr de 18 ani care venise la ei în vacanță.

Trei români și-au pierdut viața, în urma unui accident misterios

Tragedia s-a petrecut pe drumul de întoarcere. Mașina s-a oprit într-un pom. Accidentul s-a produs într-o zonă mai puțin circulată, iar autoturismul distrus a fost găsit de polițiști abia după o oră. Din păcate, toți tinerii au murit în accident.

Narcis și Alex aveau 20 de ani.

Încercau să își făurească în Marea Britanie în viitor și să își ajute familiile. Andrei urma să își petreacă vacanța la Londra alături de ei. Polițiștii din Marea Britanie încă nu știu cum s-a produs accidentul și caută eventualii martori.

Citește și: VIDEO Celine Dion, surpriza de la Jocurile Olimpice! Iată cum a fost surprinsă celebra cântăreață în Paris

Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un pom

Rudele tinerilor morți în accident au cerut ajutor pe rețelele de socializare pentru repatrierea celor trei. „Familia a venit la primărie, au fost sprijiniți în vedea oferirii unor locuri de veci. Sprijinul este fără doar și poate necondiționat. Condoleanțe familiei și îmi pare rău pentru cele întâmplate.” Cei trei tineri urmează să fie aduși mâine în țară.