Doi traficanți de substanțe interzise dați în urmărire au fost capturați peste hotare. Unul dintre ei a reușit ani întregi să fenteze autoritățile după ce și-a schimbat aspectul fizic, ca să nu fie recunoscut.

Citește și: VIDEO Fiii Sidoniei contrazic probele din anchetă! Au vorbit în fața camerelor de filmat pentru prima oară: „A încercat să mă omoare”

„Este vorba despre Alin Urcan, un cunoscut interlop din județul Cluj, care a fost condamnat în România pentru trafic de stupefiante, dar și pentru spălare de bani.

De ceva timp, acesta trăia în Spania, acolo unde încerca să se ascundă de autorități folosind mai multe identități false. Mai mult, bărbatul și-ar fi îndepărtat tatuajele, și-a injectat botox în față, a slăbit câteva kilograme și și-a modificat amprentele. Totul ca să nu fie identificat de polițiști. Planul acestuia a funcționat, însă foarte puțin. Bărbatul a fost prins de oamenii legii în timp ce își făcea cumpărăturile în Alicante, iar în casa acestuia a fost găsit și celălalt bărbat dat în urmărire internațională.
Acum, cei doi se află în custodia autorităților spaniole și urmează să fie extrădați”
, a declarat reporterul NEWSTIME.