Un cămătar cunoscut printre interlopii din Buzău, Vali Nebunul, a fost reținut de către poliție. Acesta este acuzat de șantaj și amenințări la adresa unei contabile, căreia i-a impus dobânzi exorbitante pentru un împrumut de 7.000 de euro. Femeia a fost terorizată timp de doi ani.

Un cunoscut cămătar din Buzău a terorizat o contabilă timp de doi ani

Un cămătar cunoscut printre interlopii din Buzău a fost reținut de poliție după ce ar fi șantajat și amenințat cu bătaia o contabilă.

Coșmarul femeii a durat doi ani iar totul a pornit de la un împrumut de peste 7.000 de euro peste care individul a calculat dobânzi astronomice. Grav este că nu de puține ori, cămătarul trimitea mesaje victimei prin copilul acesteia.

Vali Nebunul este unul dintre interlopii cunoscuți din Buzău și nu se sfiește să se afișeze În medii dubioase pe rețelele de socializare. Cu toate acestea sunt oameni care încă îi pică în plasă.

Este și cazul unei contabile de 44 de ani care i-a solicitat individului în jur de 7.500 de euro cu camătă.

Citește și: VIDEO Alunecare masivă de teren în Taiwan, surprinsă de mai mulți martori. Muntele s-a prăbușit, înghițind o șosea

După doi ani de calvar în care era frecvent amenințată și șantajată ca să îi restituie individului dobânda de 100%, femeia a cerut ajutorul poliției.

„Din cercetări a reieșit că în perioada 2022- 2024 bărbatul în vârstă de 47 de ani din Buzău, ar fi împrumutat cu bani o altă persoană din Buzău și ulterior ar fi recurs la adresarea de amenințări cu acte de violență asupra acesteia, pentru a o determina să-i remită atât sumele de bani împrumutate, cât și dobânzile impuse pentru acestea”

Cămătarul a fost reținut de poliție

Cămătarul a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii s-au convins că acuzațiile sunt reale, iar reclamanta nu ar fi singura victimă. Un indiciu îl reprezintă sumele de bani găsite la percheziții pe care individul nu le-a putut justifica.

Citește și: Raluca Podea, adevărul despre cum a fost părăsită de Florin Pastramă la televizor. Ce s-a întâmplat înainte ca bărbatul să plece în emisiune: „Nu l-am iubit. Relația noastră a început din milă”

„23.700 de euro și 29.500 de lei, mai multe medii de stocare și înscrisuri cu valoare probatorie”.

Vali Nebunul a devenit faimos în 2008, după ce a intrat în vestiarul echipei de fotbal Poli Iași și l-a amenințat cu un pistol cu aer comprimat pe jucătorul Andrei Cristea. De altfel pasiunea sa pentru arme reiese și din fotografiile postate pe rețelele de socializare în care apare într-un poligon de tragere.