Cornel, fostul iubit al Cristinei Pucean, a transmis în mediul online, în urmă cu puțin timp, detalii șocante despre relația pe care a avut-o cu frumoasa blondină. Cu toate acestea, conturile sale de Facebook și TikTok i-au fost închise rapid. Acum, bărbatul nu se lasă învins și a revenit cu noi detalii.

Fostul iubit al Cristinei Pucean a transmis noi mesaje dansatoarei

Cornel, fostul iubit al Cristinei Pucean, a apărut în mediul online cu detalii surprinzătoare din relația pe care a avut-o cu dansatoarea.

Bărbatul a fost încurajat de internauți să spună lucrurilor pe nume, însă conturile sale de Facebook și TikTok i-au fost închise la scurt timp.

Cu toate acestea, Cornel nu se lasă învins și luptă cu toate forțele să recupereze banii pe care Cristina Pucean i-ar fi datora.

Deși timp de câteva săptămâni părea că apele s-au mai liniștit, Cornel a apărut din nou în mediul online, creându-și noi conturi pentru a-i mai transmite dansatoarei câteva mesaje.

Citește și: „E foarte bine să știți adevărul” Ce a mărturisit Bogdan Ploiești, după ce Cristina Pucean a apărut alături de alt bărbat

„Mi s-a „bubuit” din nou contul, dar nu este nicio problemă. Viața merge înainte, noi suntem învățați cu pagubele, păcat că voi, cei care faceți rău, nu sunteți învățați cu pagubele, și aici mă refer strict la cei care fac rău(...)

Am încercat să evit această ceartă, dar nu prea eram băgat în seamă și sunt într-o situație în care nu mai am nimic de pierdut și sunt pregătit pentru orice. Voi, cei care m-ați furat, m-ați legat, vândut, trădat, să fiți pregătiți(...) Am deranjat cu like-urile, aprecierile, comentariile”, a spus Cornel, într-un videoclip postat pe Facebook.

Cornel va demasca informații incendiare din relația cu Cristina Pucean

Fostul iubit al blondinei promite că va dezvălui mai multe informații din povestea de dragoste pe care a avut-o cu actuala iubită a celebrului manelist, Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Reacția lui Bogdan de la Ploiești, după ce Cristina Pucean a dat de înțeles că a înșelat-o: „E bine și fostul”

Bărbatul a recunoscut că ceea ce a spus până acum e doar o parte a poveștii, începând cu ajutorul oferit fratelui Cristinei Pucean, dar și cum dansatoarea și-ar fi găsit protecție la niște interlopi prin intermediul lui Bogdan de la Ploiești.