Chiar dacă cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite de mai multe ori, viața i-a da adus din nou împreună, iar iubirea pe care și-o poartă a demonstrat că este mai puternică decât orice.

În momentul în care au apărut clipuri video cu Cristina Pucean alături de un alt bărbat, cei care îi urmăreau și apreciau pe cei doi artiști au rămas de-a dreptul șocați, deoarece nimeni nu se aștepta la o asemenea întorsătură.

Ce a mărturisit Bogdan Ploiești, după ce Cristina Pucean a apărut alături de alt bărbat

În urma tuturor discuțiilor care au avut loc pe rețelele de socializare, Cristina Pucean nu s-a mai putut abține și a vorbit cu oamenii despre ce se întâmplă de fapt. Dansatoarea a postat un videoclip pe pagina ei de TikTok, unde ea și Bogdan de la Ploiești au vorbit despre faptul că unora le este foarte greu să îi vadă fericiți și că niciodată nu a fost vorba de

infidelitate în relația lor de iubire.

„Bogdan de la Ploiești: Salutare, oameni buni, atunci când suntem atacați, suntem nevoiți și noi la rândul nostru să vă oferim o explicație vouă, oamenilor noștri, pentru că noi suntem persoane publice. Nu că ne-ar păsa de stânga sau de dreapta, dar câteodată e foarte bine să știți adevărul.

Cristina Pucean: De ce? Pentru că unii oameni nu au liniște de fericirea și iubirea noastră, probabil atât îi duce capul.

Așadar, noi vă anunțăm că ne pregătim pentru o super petrecere și suntem cei mai liniștiti și ne iubim foarte mult și nu există vorba de înșelat între noi.

Bogdan: Aici este vorba de prezent, nu de trecut. Vă iubim din suflet”, au spus Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, în clipul postat pe TikTok.

Cine este bărbatul din imaginile pe care le-a publicat Cristina Pucean?

Ca să facă lumină, Cristina Pucean a vorbit despre imaginile care au apărut pe rețelele de socializare și a mărturisit că bărbatul din poze este fostul său partener care nu poate trece peste ceea ce a fost între ei.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare

„În viață mai întâlnim și oameni cărora nu le știm intențiile. Prin asta, din păcate, am trecut și eu acum 2 ani jumate, dar omul cât trăiește învață! Se pare că anumiți bărbați, de fapt, sunt fete și nu au capacitatea să treaca PESTE!”, a mai transmis celebra dansatoare, prin intermediul descrierii de la filmulețul postat pe TikTok.