CRBL și-a anunțat divorțul în urmă cu o lună, după participarea la o emisiune alături de fosta parteneră, Elena. Deși nu a trecut mult timp de la separarea de mama fiicei sale, artistul a fost surprins în compania unei domnișoare.

CRBL, surprins în compania unei domnișoare

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Cu o carieră de succes, la care mulți doar visează, CRBL a trecut prin momente dificile în viața personală.

În urmă cu doar o lună, după participarea la o emisiuni de cupluri, unde a participat cu fosta soție, CRBL și-a anunțat divorțul.

Artistul nu a dezvăluit motivele separării, însă se pare că deja și-a refăcut viața amoroasă. Conform Cancan.ro, acesta a fost surprins în compania unei domnișoare, însă nu a dezvăluit gesturi tandre și nici nu se știe natura relației lor.

Citește și: CRBL, accidentat pe contrasens cu motocicleta. Vedeta spune că se simte bine, însă a fost transportat la spital

CRBL și frumoasa blondină s-ar fi retras în apartamentul vedetei din Pantelimon, unde ar fi și înnoptat. A doua zi, cei doi s-au îndreptat spre centrul Capitalei. Tânăra purta hanoracul artistului, întrucât vremea era destul de friguroasă.

Tânăra cu care a fost CRBL se numește Olga Guțanu, are vârsta de 23 de ani și este din Republica Moldova. Aceasta lucrează ca fotomodel și este finalista unui concurs de Miss Bușteni, din 2022.

CRBL a anunțat divorțul cu o lună în urmă

CRBL și fosta sa soție Elena, cu care are și o fiică, au decis să meargă pe drumuri separate.

Cei doi s-au mutat deja în locuințe diferite, micuța locuind în continuare cu mama sa. Artistul nu a dezvăluit motivele despărțirii, ci a apelat la intimitate.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

Citește și: CRBL, mesaj de pe patul de spital pentru fanii săi. Artistul este optimist: „Oficial îmi merge bine”

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a declarat CRBL, pe rețelele de socializare.