CRBL, mesaj de pe patul de spital pentru fanii săi. Cu câteva zile în urmă, CRBL a fost implicat într-un accident rutier. Potrivit comunicatului autorităților, artistul a efectuat o depășire neregulamentară în dreptul unei coloane de mașini.

În urma manevrei nefericite, motorul vedetei s-a izbit de o autoutilitară. Impactul a avut loc în județul Hunedoara, iar în urma acestuia solistul a fost transportat la o unitate medicală din Hațeg.

CRBL, mesaj de pe patul de spital pentru fanii săi. Vedeta a vrut să lămurească câteva aspecte: „Nu sunt un teribilist și vreun rebel. Nu mă mai acuzați”

Luni dimineață, vedeta a ajuns în București, pentru a continua investigațiile medicale. După ce și-a mai revenit, CRBL a vrut să le transmită câteva cuvinte celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

CRBL i-a liniștit pe fanii săi și a mărturisit că se simte bine și este în proces de recuperare. Artistul consideră acest accident o lecție de viață, din care are multe lucruri de învățat.

În cadrul aceluiași clip video, artistul a adus cuvinte de mulțumire personalului medical care l-a îngrijit în ultimele zile. Mai mult decât atât, cântărețul a mai spus că vrea să povestească cu exactitate cum s-a petrecut tot accidentul, însă până atunci i-a liniștit pe fanii săi.

Citește și: CRBL, accidentat pe contrasens cu motocicleta. Vedeta spune că se simte bine, însă a fost transportat la spital

„Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme.

Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț că așa se întâmplă în viață. Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine: din Hațeg, din Deva, de aici de la București și bineînțeles vreau să mulțumesc comunității moto din România care a fost alături de mine și bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor și tuturor care ați avut un gând bun pentru mine. A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji.
Nu mai citiți toate știrile pentru că nu sunt chiar așa… O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. Oficial îmi merge bine (N.R: râde)”
, a spus CRBL, la InstaStory.

Solistul le-a transmis oamenilor că nu este un teribilist, așa că acesta își dorește să nu mai fie acuzat de către anumite persoane pentru accidentul care l-a băgat în spital.

„A și încă ceva… pentru cei care nu știu ce înseamnă partea asta cu motocicletele. Motocicleta mea (…) merge maxim cu 120 de kilometri la oră dacă bate vântul din spate. Eu nu am o motocicletă puternică. Iar cu motocicleta asta am adunat vreo 8.000 de kilometri până acum. Nu sunt un teribilist și vreun rebel. S-a întâmplat. Nu mă mai acuzați. Sunt câțiva dintre voi care au dat știrile și care au acuzat că sunt un teribilist și că am făcut și că am dres și că no… Pentru cei care nu cunosc lumea moto, vă spun EU: motocicleta mea este o motocicletă simpatică, bine nu mai este acuma că este praf săraca, vedem ce facem de aici încolo. Ne mai auzim”, a mai spus vedeta pe Instagram.