Un copil de șapte ani ar fi fost abuzat de un coleg mai mare în toaleta instituției. O anchetă penală este în curs, iar victima a fost supusă unei examinări medicale: „I-a arătat filme pe telefon, după aceea l-a abuzat”.

Un copil de șapte ani a fost abuzat de colegul său, într-o școală din Buzău

Băiatul de 13 ani, elev în clasa a8-a și-ar fi violat colegul mai mic cu șapte ani, în urma unei pauze.

În toaleta școlii gimnaziale. Totul a ieșit la iveală, după ce victima a povestit părinților acasă ce i s-a întâmplat.

Citește și: VIDEO Alfred Bulai a oferit primele declarații, după toate acuzațiile primite de la studente. Fostul profesor s-a apărat în fața magistraților

Ororile s-ar fi petrecut săptămâna trecută. De luni niciunul dintre cei doi copii nu a mai ajuns la ore.

„Cei doi elevi absentează ,unul dintre ei este împreună cu părinții la anchetă, celălalt nu este prezent în școală.” Copilul a abuzat, trebuie scos adevărul la iveală. Acest copil trebuie conseiat și trebuie dus la psiholog pentru că ne-a fost dat să vedem în experiența noastră de clinică traume înmagazinate din primii ani de viață, din primii ani de de de copilărie”

Oamenii legii au deschis o anchetă

Oamenii legii fac cercetări în unitatea de învățământ și audiază inclusiv familiile celor doi copii. „În cauză, au fost demarate cercetări sub coordonarea Parchetului, urmând a fi efectuate și expertizele specifice reprezentanții DGASPC Buzău au participat la solicitarea organelor de poliție la audierea unui minor în calitate de parte vătămată în cadrul unei cercetări privind infracțiunea de agresiune sexuală.”

Citește și: VIDEO O copilă de șase ani a fost ademenită de un abuzator într-un parc din județul Tulcea. Bărbatul avea 63 de ani

Un important rol în anchetă îl va avea expertiza medico legală făcută victimei. Aceasta va stabili dacă între cei doi minori a existat un contact fizic așa cum acuză părinții copilului de șapte ani.