Ultima dată au fost văzuți în gara din Craiova. Surse din anchetă spun că tinerii ar fi plecat cu o sumă importantă, după o ceartă legată de jocurile de noroc. Teoretic, minorii nu pot intra în sălile de pariuri și păcănele, dar legea care interzice acest lucru este greu de aplicat. Gemenii de 15 ani sunt căutați în toată țara. Luni dimineață, Marian și Gheorghe au mers la liceu, dar după ore nu au mai ajuns acasă.

Unde au fost văzuți gemenii dați dispăruți din Târgu Jiu ultima oară

„Împreună cu alți coleg din clasă au urcat în troleu. Ar fi fost în troleu în jurul orei 13:50.” Gemenii ar fi plecat de acasă cu o sumă importantă, 1000 de euro, spun surse din anchetă. Din Târgu Jiu ar fi ajuns la Craiova. Chiar în seara dispariției camerele de supraveghere de aici din zona gării i-au surprins pe băieți cu ghiozanele în spate preț de câteva minute.

Citește și: VIDEO Comisioanele false, noua metodă de înșelătorie. Șoferii de taxi sunt victimele înșelăciunilor online

La un moment dat, băieții dispar din raza vizuală a camerei astfel că totul devine neclar, inclusiv pentru autorități, care verifică acum dacă frații au urcat în tren sau dacă s-au întors pe străzile Craiovei.

Poliția îi caută în toată țara

Marian purta un hanorac alb, blugi negri și adidași albi, în timp ce fratele său Gheorghe purta hanorac negru, blugi negri și adidași negri. Surse din anchetă mai spun că tinerii ar fi plecat de acasă după o ceartă legată de jocurile de noroc. „Li se pare că pot să facă bani rapizi. Pentru un părinte e o tragedie, o durere mare.”

Citește și: VIDEO Fiecare seism mai aduce câte o fisură în bloc. Oamenii care stau în clădiri vechi sunt speriați

P otrivit legii, accesul minorilor în sălile de jocuri de noroc este strict interzis. Asta în teorie, în practică polițiștii care găsesc minori la aparatele de păcănele sunt obligații să informeze Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și abia apoi se poate ajunge la amenzi sau la închiderea sălii respective. România are peste 13 mii de săli de jocuri de noroc și aproximativ 100 de mii de persoane dependente.

Cifrele sunt însă mai mari spun psihologii.