Tensiunile se țin lanț în familia Guralp, de când în viața acestora a intrat Zeynep, iar fanii serialului “Dragoste și speranță” vor fi martori la toate aceste evenimente dramatice, odată cu difuzarea unui nou episod al productiei, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Melis află că părinții săi urmează să divorțeze din cauza problemelor “iscate” de Zeynep, iar lucrurile pur și simplu o iau razna între cele două tinere.

Melis nu iartă faptul că Zeynep i-a distrus familia, de când a apărut în viața lor și nimic nu îi poate ține ura în frâu ambițioasei tinere. Zeynep este îngenunchiată de atâta suferință.

Kuzey nu renunță la a se răzbuna pe Elif, din cauza minciunilor spuse de aceasta, și încearcă să o pedepsească în cel mai aspru mod cu putință. Kuzey vrea să ajungă în instanța pentru a dovedi culpabilitatea lui Elif în privința jafului petrecut în casa lui Handan.

Ce se va întâmpla atunci când Kubilay, pătruns de remușcări, își va mărturisi vina în fața lui Elif, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat la Kanal D2