Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, îi regăsim pe protagoniștii îndrăgitului serial puși în fața unor inedite provocări ale vieții.

Citește și: „Dragoste și speranță”, tot ce trebuie să știți despre noul serial turcesc de la Kanal D2. De la ce oră este difuzat?

Este ajunul Anului Nou, iar Ege abia așteaptă să o cere în căsătorie pe Zeynep, însă Arda și Melis plănuiesc să intervină, astfel încât acest eveniment să nu se petreacă între cei

doi îndrăgostiți. În casa familiei Guralp este veselie mare, în prag de sărbătoare, însă o veste neașteptată va da peste cap planurile soților Guralp.

Lui Kuzey nu îi pică deloc bine atunci când o vede pe Elif întâlnindu-se cu tânărul Kubilay, și bănuiește că frumoasa stagiară l-a uitat. Elif este bucuroasă de reîntâlnirea vechiul ei coleg de facultate, Kubilay, însă nu își imaginează că viața îi este în pericol.

Handan, în schimb, realizează, cu fiecare clipă petrecută alături de logodnicul ei, că acesta este îndrăgostit de Elif.

Cât de departe vor merge Arda și Melis pentru a-i separa definitiv pe Ege și Zeynep, și ce decizie radicală va lua Feraye, în ceea ce-l privește pe soțul său, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.