După o noapte petrecută într-un club din Constanța, un tânăr de 23 de ani s-a urcat la volan și a plecat spre casă, în județul Ialomița. Călătoria lui s-a oprit într-un sens giratoriu de care s-a izbit. Victima era în stop cardio respirator la sosirea medicilor, iar eforturile salvatorilor au fost în zadar. La scurt timp după ce a făcut această poză, tânărul de 23 de ani s-a urcat la volan.

Petrecuse într-un club din Constanța și își dorea să ajungă acasă, în Ialomița. Câteva minute mai târziu, acesta și-a găsit sfârșitul într-un sens giratoriu.

„Accidentul a avut loc pe acest bulevard din Constanța. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de acest sens giratoriu. În urma impactului extrem de violent, băiatul a fost proiectat prin trapa mașinii”, a declarat reporterul NEWSTIME.

Mașina a fost aruncată la câțiva metri distanță și a fost distrusă complet.

Citește și: Ei sunt Ilie și Dragoș, cei doi tineri care au ars de vii în mașină, după teribilul accident de la Galați: „Mai aveau un kilometru până acasă”

„În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”,

a declarat Olimpia Ceară, IPJ Constanța.

Polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei 

Potrivit unor surse, acesta nu purta centura de siguranță. Avea permis de conducere de aproximativ doi ani. Mesajele de condoleanțe curg acum pe contul său de Facebook și pe paginile prietenilor săi: „Dacă știam azi noapte că se va întâmpla asta, jur că nu te lăsam să pleci de lângă mine.

Te opream în oraș cu mine. Mi-ai spus să merg cu tine, ți-am spus că am programat altceva, ți am urat drum bun și ți-am spus ca de fiecare dată când mă sunai din străinătate: Ai grijă ce faci, fratele meu”. Polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei și testele de sânge pentru a vedea dacă tânărul consumase alcool.