Adrian Minune este de departe unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră. Acesta se bucură de ani întregi de foarte mult succes în toată România și nu numai. Chiar dacă are parte de tot ce ar putea să își dorească în viață, cântărețul mai voia să bifeze un lucru, și anume să slăbească.

Manelistul își dorea de mult timp să scape de kilogramele în plus însă acum, motivat și de faptul că vrea să fie în cea mai bună formă la nunta fiicei sale din vara acestui an, Andrian Minune a

luat măsuri drastice. Cântărețul a apelat la o operație la nivelul stomacului, gastric sleeve, și a pierdut deja câteva kilograme.

„Sunt ok, sunt plin de viață, îmi iau vitaminele, am slăbit, sunt frumos. Merg și în America să mă fac mai înalt, la 1 m 90. Ce să fac, toate sunt bune și frumoase. O să plecăm și în America dar la sfârșitul anului”,

a declarat Adrian Minune, la un post TV.

În privința costurilor operației, trebuie precizat că acestea nu sunt deloc scăzute. Potrivit site-ului unității medicale la care a aplat Adrian Minune, prețul pentru procedura de gastric sleeve pornește de la suma de 3900 de euro.

Citește și: Vlăduța Lupău, la capătul puterilor! Cântăreața a dezvăluit abia acum prin ce a trecut: „Nu doresc la nimeni treaba asta”

Însă intervenția chirurgicală menită să îl ajute în procesul de slăbire nu este nici pe departe singura schimbare pe care a făcut-o solistul în ultima vreme. La 49 de ani, manelistul a făcut  care a luat pe foarte multă lume prin surprindere: artistul și-a făcut un tatuaj care îi acoperă tot spatele. Este vorba despre un tatuaj care îl reprezintă pe Dumnezeu, alături de trepte care urcă spre Rai, un simbol al credinței pe care o are artistul în Divinitate.