Cati Simionescu a fost invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, difuzată pe kanal D2 în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, dar și luni, de la ora 19:00, pe pagina de Youtube theXclusive. Cati Simionescu este soția lui Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țara noastră. Cei doi sunt împreună de mai bine de 32 de ani. Cati Simionescu l-a cunoscut pe actualul ei soț încă de la vârsta de 13 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Citește și: Karmen Minune, adevărul despre relația părinților ei! Cum a reușit să treacă Cati Simionescu peste infidelitățile manelistului: „Venea tata acasă cu un camion de flori”

Soția lui Adrian Simionescu a sacrificat foarte multe pentru a fi alături de familia ei, în special de copii. Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au împreună trei copii: Karmen, Adriana și Adrian Jr.

De-a lungul căsnicie, în perioada în care Adrian Minune era plecat cu nopțile, Cati Simionescu se ocupa singură de casă, de familie, de copii. Căsnicia lor a fost consolidată întotdeauna pe iubire, încredere și susținere.

Adrian Minune și Cati Simionescu au început totul de la zero și au fost întotdeauna de nedespărțit. Cu toate acestea, ca în fiecare relație, au existat perioade mai puțin fericite.

Cati Simionescu a avut multe momente în care a fost singură, deoarece soțul ei era plecat mai mereu. În acele momente, soția manelistului s-a gândit de multe ori să plece, însă mereu și-a găsit puterea de a rămâne și de a lupta pentru căsnicia și familia ei.

Mihai Ghiță: Au fost atâția ani, trebuie să fi fost și cumpene. Ați avut vreun moment în care ați vrut să plecați?

Cati Simionescu: Da, dar doar ca să îl determin să facă anumite lucruri. Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el, niciodată în viața mea.

Mihai Ghiță: S-a întâmplat când erați mai tânără?

Cati Simionescu: Da, bineînțeles. S-a întâmplat când eram mai tânără și aveam momente când oboseam.

Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. Găseam de fiecare dată puterea să merg mai departe. Am plecat o singură dată la mama mea, dar asta a fost câteva ore, după care m-am întors acasă.

Cati Simionescu, despre infidelitățile lui Adrian Minune: „Când ajungi la un anumit nivel de succes sunt tentații foarte mari”

Cati Simionescu a recunoscut de multe ori că soțul ei i-a fost infidel.

Soția celebrului manelist a mărturisit că, pentru ea, iubirea și iertarea au mers întotdeauna mână în mână, motiv pentru care a putut să treacă peste infidelități. Cati Simionescu a învățat multe despre sacrificiu. Nu a făcut aceste sacrificii pentru ca cineva a pus-o, ci pentru ca a vrut ca familia ei sa rămână întotdeauna unită.  

Mihai Ghiță: Mi-a rămas în minte ceva. Ați spus „să se întoarcă mereu acasă”. De călcat strâmb, știți că a călcat. Ați stabilit de la început să o să îi iertați lucrurile astea?

Cati Simionescu: Nu. Niciodată. Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți. Nu ai cum să ierți dacă nu iubești. Cine nu iartă nu înțelege ce înseamnă iubirea. Eu cred că iubirea și iertarea sunt foarte strâns legate. Iertarea vine doar de la iubire. O persoană care nu poate să ierte, pentru ea, definiția iubirii este alta. Pentru mine, definiția iubirii asta este. Atunci când ajungi la un anumit nivel de succes sunt tentații foarte mari. Sunt persoane care sunt luate de val și pot uita chiar de unde au plecat, de familia lor, chiar și de copiii lor. Pot uita multe lucruri.

Mihai Ghiță: Credeți că dacă dumneavoastră nu erați acasă, acest om care să stea mereu acasă și care să îl îndrepte, s-ar fi pierdut?

Cati Simionescu: Da, dacă nu eram acasă și dacă nu eram care am fost în viața asta și l-am iertat pentru ce a făcut, tot timpul l-am așteptat acasă. Da, se pierdea. El a avut în mine un stâlp de susținere, o foarte mare bază. Da, el are mai mare nevoie de mine decât eu de el, dar să vă spun de ce. Eu nu am atașament. Eu sunt o persoană foarte puternică, care se poate descurca în familie cu tot ce este nevoie. El fără mine în familie nu se poate descurca. El este tot timpul dependent de mine.