Alexandra a deschis gala din această seară. Pentru ediția concept inspirată de celebrul cabaret Moulin Rouge, Alexandra a ales să poarte o ținută foarte opulentă.

Aspiranta la marele premiu al emisiunii a combinat piese de culoare albă cu pene, pietre prețioase și pantofi cu un toc foarte înalt, pentru a pune în scenă un look pentru cabaret.

Alexandra a deschis gala din această seară. Look-ul ei a primit calificative destul de mari: „Din păcate a făcut un mix mai puțin reușit în seara aceasta”

Maria a comentat look-ul Alexandrei înainte ca aceasta să ajungă în fața juraților. Așa cum a spus ulterior și Maurice Munteanu, se pare că elementul care a destabilizat puțin outfitul concurentei a fost body-ul pe care l-a purtat aceasta.

„Îmi place foarte mult ce se întâmplă în partea de sus. Singurul aspect care nu îmi place este body-ul. Aș fi vrut să fie ceva mai sexy, dantela să fie peste tot”,

a spus Maria.

Alexandru Abagiu: „Sunt puțin separate(n.red. accesoriile cu pene și pietre) și puțin dispersate ca time frame. Vorbim despre formă de artă în cazul tău, o formă de artă pe care o combinii și cu anii 20. Avem 100 de ani într-un singur look.”

Citește și: Maria, look câștigător! Concurenta i-a dat pe spate pe jurați: „De când ai defilat mă uit la tine mută”

Raluca Bădulescu: „Ai făcut un număr artistic. Tu nu că ești frumoasă, ești superbă. Umerii ăștia sunt mai mult de inspirație Mad Max. Structura, penele care ies de acolo, dacă văd doar umerii, inclusiv la cușca asta, sunt în Mad Max fără discuții.”

Maurice Munteanu: „Pe mine acest previzibil mă strivește. Problema este în felul următor. Tu nu ai făcut ceva rău, problema este că body-ul ăsta crem nu se potrivește cu gulerul, îl găsesc foarte boho chic.

Nu îl văd alături de această opulență. Îmi place cum îți stă machiajul, piciorul este divin.(...) Alexandra din păcate a făcut un mix mai puțin reușit în seara aceasta.”

Alexandrei i s-a făcut rău după jurizare: „Vrei puțină apă? Ai amețit?”

După ce jurații au comentat ținuta Alexandrei, tânăra s-a aplecat iar Ilinca Vandici a sărit imediat în ajutorul său.

Se pare că de vină pentru starea de rău a concurentei ar fi fost accesoriul pe care tânăra l-a purtat pe cap și care a strâns-o foarte tare.

Ilinca Vandici: „Vrei puțină apă? Ai amețit?”

Citește și: Maria a dat cărțile pe față! Tânăra a spus de cine se teme cu adevărat în cadrul competiției: „Să mă exclud pe mine”

Alexandra: „M-a strâns rău(n.red. piesa de pe cap).”

După ce Alexandra și-a mai revenit, aceasta a primit nota 4 din partea Ralucăi Bădulescu și 3 din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu.