Așa cum a arătat la fiecare apariție în spațiul public, Alexandra Ungureanu este foarte pasionată de modă și de haine, așa că nu trece o perioadă foarte mare de timp fără ca artista să facă o sesiune de cumpărături. Solista consideră shopping-ul o terapie așa că vedeta combină utilul cu plăcutul atunci când caută noi piese vestimentare în special pe internet, acolo de unde alege artista să facă cumpărături cel mai des.

Totuși, articolele vestimentare din dulapul Alexandrei nu au prețuri exorbitante, așa cum a dezvăluit chiar ea. Solista spune că cea mai scumpă piesă costă aproximativ 500 de euro.

Și ca să se asigure că nu cheltuie prea mulți bani pe haine, artista are un obicei pe care îl pune în practică aproape de fiecare dată când face cumpărături online.

„Cam 500 de euro dau pe haine, pentru că mă doare sufletul să dau mai mult și oricum cumpăr foarte des. Pentru noi, fetele, shopping-ul este o terapie, dar ca să nu treacă ziua pe lângă mine, degeaba, pun articolele în coș, pentru că eu cumpăr foarte mult online și nu le achit, doar rămân acolo peste noapte.

A doua zi dimineața, dacă se și păstrează discount-ul respectiv, cumpăr, dar dacă dispar din coș, înseamnă că nu a fost să fie pentru mine! Sunt adepta lucrurilor care mi se

potrivesc, care îmi stau bine, care sunt calitative. Am piese în garderobă de acum 10 ani și pot fi purtate lejer.

În ultima vreme, mi-am făcut loc în garderobă de piese din zona pre-owned, pentru că trebuie să ne gândim și la direcția aceasta sustenabilă, să ne gândim că trebuie să dăm lucrurilor o viață mai lungă. Nu trebuie să cumpărăm mereu totul nou, deși, domeniul în care lucrez necesită mereu ceva nou și apariții care mai de care”,

a declarat Alexandra Ungureanu, pentru Impact.ro.

Alexandra Ungureanu vrea să facă mai multe schimbări în 2024: „Eterna mea poveste”

Vedeta are planuri mari pentru anul care este pe cale să înceapă și vrea să facă mai multe schimbări în viața sa, printre care se numără mai mult timp petrecut făcând sport, dar și mai multe clipe rezervate pentru cei dragi.

Citește și: Valentin și Codruța Sanfira, detalii neștiute despre căsnicia lor! Prin ce momente au trecut împreună: „Hai să spunem adevărul. Am plâns de supărare”

„Eterna mea poveste: nu sunt cea mai bună în a gestiona timpul. Sunt un pic haos, mereu întârziată cu atacuri de panică pentru că, la un moment dat, mi se dă totul peste cap și nu mai știu pe unde să o apuc.

Vreau să am mai mult timp la anul, să fac mai mult sport și să mă ocup mai mult de mine.

În rest, aș mai lucra un pic la agendă, să scot lucrurile care chiar se pot întâmpla fără mine că mi-e foarte greu să spun „nu”, deși am în viața mea oameni faini care necesită prezența mea. La un moment dat nu mai poți să te duci pe toate. Interesul meu personal este să fiu sănătoasă, să fiu frumoasă, să arăt bine, așa cum arăt și acum, să mă mențin”, a susținut Alexandra Ungureanu, pentru spynews.ro.