Cătălin Crișan și-a îngrijorat fanii cu anunțul că a trecut printr-o operație. Inițial, artistul nici nu și-ar fi dorit să facă publică această informație. El s-a răzgândit în momentul în care a decis că vrea să împărtășească cu urmăritorii lui modul profesionist în care doctorul care l-a operat l-a ajutat să treacă peste acest impas. 

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan, în pragul disperării: „Îl iubește Dumnezeu”. Care este starea artistului în aceste momente?! Daria i-a fost alături tatălui ei în permanență, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație

Celebrul cântăreț a trecut printr-o operație de hernie de disc, însă una atipică. Cătălin Crișan a mărturisit că a fost vorba despre o hernie de disc laterală, iar o operație pentru o asemenea problemă poate fi făcută doar de un specialist, fiind mai multe complicații la mijloc. Artistul și-a exprimat recunoștința pentru medicul neurochirurg care s-a ocupat de el.

„Mie îmi pare rău, că nu am vrut să se afle, dar am vrut să îi mulțumesc domnului doctor, pentru că dânsul m-a operat și merită să știe lumea că avem doctori

excepționali. Ce s-a întâmplat... inițial, nu ar fi trebuit să fie decât ceva banal, multă lume suferă de hernie de disc și se operează, numai că la mine când e vorba despre o problemă medicală, totul e atipic, ca să nu spun invers, pe dos. Practic, nu a fost o hernie simplă, a fost o hernie laterală(...) Am înțeles că fiind laterală, este atipică și greu de ajuns”
,
a declarat Cătălin Crișan, pentru un post de televiziune.

Cătălin Crișan avea dureri groaznice, înainte de a fi operat: „Nu am putut să mă mai mișc aproape deloc” 

Cântărețul a dat mai multe detalii despre simptomele cu care s-a confruntat înainte de a ajunge pe masa de operație. Artistul a avut emoții înainte de operație, deoarece are o rezistență la anesteziile locale.

Înainte de intervenție, Cătălin Crișan a început să se confrunte cu dureri tot mai greu de suportat, care au început cu durerile de spate, după care s-au dus la piciorul stâng. La un moment dat, el nu a mai putut să se miște deloc, de parcă ar fi fost paralizat, iar acela a fost momentul în care a ajuns de urgență pe masa de operație. 

„Eu mai am o problemă mare, ca să nu spun grav.

La mine nu prind anesteziile locale, eu știam de la stomatolog acest lucru(...) Inițial, durere de spate, după aceea s-a dus durerea spre piciorul stâng, după care, practic, am fost aproape paralizat, nu am putut să mă mai mișc aproape deloc”, a mai dezvăluit cântărețul.