Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Ronald Gavril, un boxer cu 14 ani mai tânăr. Cei doi au decis să nu se mai ascundă de camerele de filmat și se afișează peste tot împreună. Ronald Gavril i-a fost alături iubitei sale într-un moment extrem de important. Cei doi au fost prezenți la filmului „Complotul bonelor”, în care Anamaria Prodan deține rolul principal.

Citește și: Anamaria Prodan, despre relația specială dinte noul iubit și fiul ei! A apărut în cea mai grea perioadă: „Avea nevoie de siguranța tatălui lângă el”

Ronald Gavril a decis să îi fie alături iubitei sale în caravana „Complotul bonelor”, care se oprește în aceste zile în cele mai importante orașe în țară. Recent, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au ajuns în Bacău, în orașul natal al pugilistului. La eveniment a fost prezentă și familia boxerului. Mama, sora, cumnatul și nepoatele lui Ronald Gavril au fost prezente în sală. Celebra impresară a fost extrem de emoționată și fericită să îi cunoască familia iubitului ei.

Anamaria Prodan i-a mulțumit mamei lui Ronald Gavril, în discursul pe care l-a avut în fața mulțimii. De asemenea, impresara s-a și fotografiat alături de iubitul lui și mama acestuia.

„Anamaria e mândră de familia lui Ronald! Nu am mai văzut-o așa de emoționată și de fericită de mulți ani! În sală s-a aflat toată familia lui Ronald. Ana i-a mulțumit mamei lui Ronald pentru că a făcut și educat un asemenea bărbat în fața mulțimii”,

au declarat managerii cinematografului Bacău, pentru Click!

Anamaria Prodan, despre relația cu noul ei iubit: „Am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului” 

La începutul relației, Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au ascuns de ochii curioșilor, însă au ajuns la concluzia că povestea lor de dragoste nu trebuie să rămână secretă. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Impresara a recunoscut modul cum celebrul boxer a fost primit în familia lui. Vedeta a declarat că vrea să îl țină departe pe iubitul ei de problemele familiei sale, atât ea, cât și copiii ei. Tot ceea ce își dorește este să reușească să aibă un viitor alături de el. Mai mult decât atât, a avut doar cuvinte de laudă la adresa sportivului, pe care l-a numit un „bărbat în adevăratul sens al cuvântului”.

„Am hotărât cu copiii mei să-l ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră.

Este bărbatul care mă susține el pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți să construiești și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.