Anamaria Prodan și Ronald Gravril formează un cuplu de câteva luni de zile, însă s-au ascuns de ochii lumii la începutul relației. Celebra impresară a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a făcut declarații despre noua ei relație. Vedeta a dezvăluit că Ronald Gavril se înțelege de minune cu copiii acesteia. Anamaria Prodan a mărturisit că iubitul ei a apărut în viața lui Bebe în perioada în care avea cea mai mare nevoie de o figură paternă lângă el.

Impresara se bucură că fiul ei are exemplul unui campion în viața lui.

„Copiii îl cunoșteau, copiii se simt bine în prezența lui. Bebe a rămas singur la o vârstă când avea nevoie de siguranța tatălui lângă el. Era exact cea mai importantă perioadă. Ronald a apărut în momentul în care Bebe a avut nevoie de cineva.  Nu puteam în fiecare săptămână să îi prezint pe altcineva.

Când ai lângă tine un campion și copilul vede doar performanță”
, a declarat Anamaria Prodan, la o emisiune televizată.

Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril?

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au început să aibă o relație frumoasă de prietenie, care în timp s-a transformat într-o relație amoroasă. Cei doi nu au putut să ascundă pentru mult timp atracția pe care o simțeau unul față de celălalt.

Ronald Gavril este are 37 de ani și este stabilit în Statele Unite ale Americii. El se mândrește cu 24 de victorii (19 prin KO) și numai trei înfrângeri, iar în februarie acest an a reușit să câștige centura WBC Intercontinental American. Pugilistul a cunoscut-o pe actuala lui iubită la masa de Crăciun, iar de atunci au fost de nedespărțit. Ei au petrecut noaptea dintre ani în America, iar relația lor a devenit una oficială.

Citește și: Anamaria Prodan știe ce vrea de la un partener de viață. Lucrurile pe care impresara și le dorește din partea următorului iubit: „Nu te îndrăgosti de mine”

Ronald Gavril a făcut și primele declarații despre relația cu celebra impresară. El a mărturisit că este un bărbat asumat, motiv pentru care nu trebuie să dea explicații cu privire la relația sa, însă se bucură că are o femeie puternică alături de el.

Cei doi se susțin și se ajută reciproc în carieră. 

„Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.  Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a

povestit Ronald Gavril, pentru  ProSport.