Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu de la finalul anului 2023, când au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar relația lor continuă să evolueze de la o zi la alta. Cei doi se pregătesc acum să petreacă o altă sărbătoare importantă împreună, mai exact Paștele.

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat! Nimeni nu se aștepta la asta, după ce și-a asumat relația cu Ronald Gavril: „Da. M-am împăcat”

Chiar dacă distanța îi separă, Anamaria Prodan și Ronald Gavril reușesc să își facă timp pentru a petrece timp unul lângă celălalt. De Paște, Ronald Gavril va fi cel care va face acest sacrificiu. Stabili în Statele Unite ale Americi, celebrul boxer va venit în România, acasă la iubita lui, pentru a petrece sărbătorile pascale împreună.

În cadrul unei emisiuni TV, impresara a mărturisit că iubitul ei va trebui să vină acompaniat de antrenor, deoarece se pregătește pentru un meci important.

Mai mult decât atât, el nu are voie să consume preparatele tradiționale de Paște, deoarece urmează să aibă proba cântarului. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a mărturisit că speră că iubitul ei se va bucura măcar de o felie de cozonac, deoarece are încredere că va trece proba fără probleme. 

„Stau acasă și o să vină și Ronald. O să vină cu antrenorul lui. Nu are voie să mănânce nimic ca să treacă de cântar.

I-am zis să nu mănânce două zile măcar, să poată să mănânce o felie de cozonac. Este ok, el are întotdeauna numărul de kilograme. Niciodată nu a avut exces de kilograme”, a declarat Anamaria Prodan, la o emisiune televizată.

Anamaria Prodan, despre impactul pe care Ronald Gavril l-a avut în viața ei: „Mă alint, stau în brațele lui”

Anamaria Prodan a mărturisit că relația cu Ronald Gavril a adus la suprafață o altă latură a ei.

Vedeta a mărturisit că se simte ca un copil atunci când este în preajma iubitului ei, care o alintă și îi aduce aminte mereu cât este de frumoasă și iubită. Celebra impresară a mărturisit că este prima dată când nu simte nevoia să se „impună” într-o relație.

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute despre mama lui Ronald Gavril! Ce o leagă pe impresară de femeia care i-a dat viață iubitului ei: „Nimic nu este întâmplător”

„Eu acasă sunt exact ca un copil, mă alint, stau în brațele lui, mă mângâie, îmi spune cât sunt de frumoasă. Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă și să spun: „Hei, aici se face așa, aici se face așa”, pentru că am alături de mine un bărbat adevărat. Toate femeile care au noroc să aibă un așa bărbat este clar că vor fi acele femei minunate.

Am făcut lucrul ăsta 99% din viața mea (n.r. că a avut rolul masculin într-o relație)”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul aceleași emisiuni.