Carmen Harra este de departe una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din țara noastră. Clarvăzătoarea a făcut o serie de previziuni despre relația Anamariei Prodan și a lui Ronald Gavril. Aceasta spune că impresara este o femeie extrem de puternică, care vrea să fie în lumina reflectoarelor, în timp ce partenerul ei este descris drept un spirit liber. Carmen Harra spune că între cei doi îndrăgostiți există o atracție extrem de puternică, ceva ce trebuie cu adevărat apreciat.

 

„Ea este o femeie căreia îi place să fie în atenția oamenilor, să fie fermecătoare. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este foarte dornică de atașament, au alte nivele energetice. Cifra 5 și cifra 3 de multe ori creează relații tranzitorii, adică care țin o perioadă de timp, dar între ei este o chimie puternică, există ceva real și ceea ce e important este să celebrezi momentul.

Pe ei doi îi văd foarte potriviți în momentul acesta, buni unul lângă altul, dar aceste relații nu sunt definitive. Singurul aspect este inabilitatea lui de a se atașa 100%. Ei i-ar trebuie cineva cu cifra 6, 9 asta ar completa-o pe ea”, a spus Carmen Harra, la emisiunea „Online Story”, pe canalul de Youtube WoWnews.

Citește și: Anamaria Prodan, sfâșiată de durere după ce a pierdut un prieten drag! Impresara este în doliu: „Drum lin printre stele”

Pe de altă parte, clarvăzătoarea spune că nu simte că impresara și iubitul ei sunt suflete pereche și că vede relația lor drept una extrem de potrivită pentru moment, însă nu consideră că idila este una menită să dureze pentru toată viața.

Totuși, clarvăzătoarea nu exclude posibilitatea unei iubiri ca în povești, care să dureze ani întregi, însă a precizat faptul că ambii parteneri trebuie să se implice foarte mult pentru ca acest lucru să devină realitate. 

„El nu este neapărat sufletului ei pereche, dar pe moment relația asta este bună, ceea ce contează este să trăim clipa, experiența, să ne bucurăm de ea, această relație este o formă de vindecare, ea are nevoie să se vindece.

Dacă ei vor să transforme în ceva care să dureze, ei amândoi trebuie să participe la acest proces și să intre la o relație de viață, una de durată. Trebuie să înțeleagă cine sunt ei, cum se manifestă și să facă eforturi pentru a rămâne împreună toată viața, există această posibilitate”, a mai spus clarvăzătoarea.