De când formează un cuplu alături de Ronald Gavril, Anamaria Prodan este mai fericită decât oricând. Cei doi sunt de nedespărțit, fiind mereu prezenți la evenimentele importante împreună. Relația lor s-a consolidat la finalul anului 2023, iar o perioadă au vrut să se ascundă de ochii curioșilor. Într-un final, celebra impresară și iubitul ei boxer au decis să dea frâu liber sentimentelor și să își oficializeze relația.

Citește și: Anamaria Prodan, cerută în căsătorie de Ronald Gavril? Reacția impresarei: „A treia oară e cu noroc”

În ultimele zile, un zvon a luat cu asalt lumea showbiz-ului. S-a scris că celebra impresară ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Aceste zvonuri au pornit după ce Anamaria Prodan și iubitul ei au fost filmați într-un hotel din Las Vegas, în timp ce se îmbrățișează. Fiind aflați într-un cadru de poveste, fanii au crezut că Ronald Gavril ar fi cerut-o pe iubita lui în căsătorie.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare au început să curgă deja mesajele de felicitări. 

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt extrem de fericiți că fac parte din viața celuilalt, iar asta le demonstrează fanilor cu fiecare apariție în mediul online și nu numai. Pe pagina ei de Instagram, acolo unde Anamaria Prodan ține legătura constant cu următorii ei, a postat un mesaj cu subînțeles. 

„Tot ce crezi că a fost degeaba te-a adus unde ești acum”, este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a distribuit pe rețeaua ei de socializare, la scurt timp după ce au apărut zvonurile logodnei. 

Anamaria Prodan a spulberat zvonurile despre logodnă: „Avem alte priorități”

După câteva zile în care zvonurile cererii în căsătorie au circulat, Anamaria Prodan a decis să spună adevărul.

Celebra impresară a recunoscut, spre dezamăgirea multor fani, că nu are de gând să se căsătorească, cel puțin nu acum. Chiar dacă trăiesc momente de neuitat în cuplu, Anamaria Prodan și Ronald Gavril prioritizează și viața profesională. Vedeta îi pregătește o gală de neuitat iubitului Ronald Gavril, care boxează la Las Vegas, la care vrea să aducă nume mari din industrie.

Citește și: „În curând o să fiu și mireasă” Anamaria Prodan a făcut anunțul care i-a uimit pe toți! Impresara radiază de fericire alături de Ronald Gavril

„Nu ma mărit. Cel puțin nu acum. Suntem bine, dar nu ma mărit. Avem alte priorități acum, ne ocupam sa organizam gala din România”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.