Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, în special pentru cariera pe care a reușit să și-o construiască în domeniul sportiv, un domeniu dominat de bărbați. În ultimii ani, ea a trecut printr-o perioadă dificilă, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. La mai bine de doi ani de la separare, celebra impresară și-a găsit din nou fericirea alături de un nou bărbat în viața ei. Este vorba despre Ronald Gavril, boxerul cu care vedeta formează un cuplu de câteva luni de zile.

Citește și: Anamaria Prodan, gest impresionant pentru mama lui Ronald Gavril! Nimeni nu a mai văzut-o pe impresară așa: „Nu am mai văzut-o așa de emoționată”

Celebra impresară și Ronald Gavril par să fie din ce în ce mai apropiați, în contextul în care sunt de nedespărțit la evenimente și nu numai. Celebrul boxer i-a fost alături iubitei sale în unul dintre cele mai importante momente, mai exact lansarea filmului „Complotul Bonelor”, în care această joacă rolul principal.

În contextul în care relația lor începe să prindă contur tot mai mult, Anamaria Prodan a făcut o declarație care i-a pus pe gânduri pe fani. În cadrul emisiunii sale, impresara a anunțat că urmează să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Discuția a pornit de la faptul că impresara a slăbit foarte mult în ultima perioadă, iar dacă ar vrea să își facă o rochie de mireasă, aceasta nu s-ar putea potrivi.

Mai mult decât atât, ea a afirmat că va fi mireasă în curând, însă nu a mai dat detalii. Doar impresara știe dacă anunțul face referire la faptul că Ronald Gavril ar putea să o ceară în căsătorie sau că aceasta ar urma să îmbrace rochia de mireasă pentru un rol.

„Acum am slăbit, deci acum am slăbit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci dacă aș vrea să mă mărit, acum să-mi fac

rochie de mireasă o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc, o să distrug și rochia de mireasă. În curând o să fiu și mireasă”, a declarat Anamaria Prodan.

Cum fac față Anamaria Prodan și Ronald Gavril distanței: „Fiecare are o altă viață” 

Anamaria Pordan și Ronald Gavril sunt cât se poate de deschiși când vine vorba de relația lor, motiv pentru care nu se ascund de întrebările presei.

Cei doi au anunțat oficial că sunt un cuplu după ce au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. În relația lor mai intervine un factor destul de important, mai exact distanța, deoarece celebrul boxer locuiește în continuare în America. Celebra impresară a mărturisit că acest factor nu este un impediment atât de mare, în contextul în care amândoi sunt persoane mature, de succes și că au încredere unul în celălalt. 

„Noi nu avem o relație la distanță, că eu până în Vegas fac o zi. Până la urmă, 12 ore să ajung… Mă duc, plec, el vine, pleacă, după meci o să aibă și el liber, o să stea și el aici. Noi nu avem problema asta, nu mai avem 15 ani să ne gândim că eu sunt aici, el acolo și cine știe ce face fiecare. Nu e ceva ce să zici că nu o să se poată, că fiecare are o altă viață. E normal, suntem doi oameni care au două cariere mari și atunci este firesc cumva să facem să fie bine. Toate cuplurile power, mari, sunt formate dintr-un bărbat de succes și o femeie de succes”, a spus Anamaria Prodan pentru WOWbiz.