Sunt clipe foarte dificile pentru Anamaria Prodan. După un an zbuciumat, impresara a primit o nouă lovitură cu câteva ore în urmă, atunci când a aflat o veste cu adevărat tragică.

Recent, un prieten de-al Anamariei Prodan a decedat. Este vorba despre Joel Fenelon Joseph, un cunoscut om de afaceri originar din Haiti, care pe parcursul timpului a dezvoltat o relație frumoasă de prietenie cu cea mai cunoscută impresara din țara noastră.

Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a împărtășit și de această dată cu fanii ei evenimentul nefericit, printr-un mesaj emoționant.

„Drum lin printre stele, Joel! R.I.P.”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram, unde a postat și o imagine în care apare alături de omul de afaceri care a decedat.

Anamaria Prodan, despre succesul în carieră: „Eu am construit totul singură. Nu m-a ajutat nimeni”

Anamaria Prodan a vorbit cu mai mult timp în urmă despre felul în care și-a construit cariera de succes pe care o are în prezent. În cadrul unei emisiuni de la Kanal D, vedeta a mărturisit că a realizat totul cu propriile puteri, fiind inspirată și de succesul de care s-a bucurat propria sa mamă. 

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles! Impresara pare din ce în ce mai fericită alături de noul iubit: „Ceva mai bun”

„Eu, Anamaria Prodan, sunt un om de afaceri. Pot fi numită și vedetă pentru că am făcut performanță și în televiziune. Pot fi numită vedetă pentru că am deschis niște drumuri pe partea asta artistică. Eu sunt un tot.

De ce? Pentru că așa mi-a fost educația și pentru asta au muncit mama și tatăl meu. Veneam dintr-o familie uriașă, o mamă vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

Eu mi-am văzut mama fugărită de oameni pe stradă care îi pupau pantofii și o atingeau, pe ea și pe Ion Dolănescu. Lumea în momentul în care îmi atingea mama spunea „Doamne, pot să mor!”. Unde mai vezi așa ceva în lumea asta? Eu, crescând cu o presiune fabuloasă a familiei, văzând în jurul meu copii care trăiau din banii familiei și

făceau nenorociri, intrând și eu pe drumul ăsta, efectul de turmă de la vremea respectivă, pe mine m-a ajutat foarte tare educația. Într-o secundă mi-am dat seama că sunt pe partea greșită, pe contrasens. Atunci m-am smuls singură. Eu nu datorez nimănui nimic pe pământul ăsta, decât mie și familiei mele. Eu am construit totul singură. Nu m-a ajutat nimeni din fotbal. Dimpotrivă, cum mă prindeau, cum mă băgau la fund.
Cu toate astea, am dominat tot”
, a spus Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă, la „40 de întrebări” cu Denise Rifai